2777
2789
عنوان

قبولی پرستاری طی شش ماه با پایه ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
واقعا میشه یا امیدواریه من میخونم ولی امیدی ندارم نمیدونم چم شده اول که شروع کردم خیلی سفت و سخت بود ...

دیوونه ای بذاری واسه 406؟

واسه قبولی پرستاری ازاد مرکز استان باید تراز 7500 بیاری واقعا سخت نیست

به نظرم اگه عرضه شو داشته باشی رشته های بهترم میتونی بیاری

اینو به عنوان کسی که از درس و کنکور اطلاعات داره میگم نه یه کاربر رندوم نینی سابت

در مسیر... 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیوونه ای بذاری واسه 406؟واسه قبولی پرستاری ازاد مرکز استان باید تراز 7500 بیاری واقعا سخت نیست به ن ...

کاش بشههههههه خدااایا بشهخههه خودمم دیگ نمیخوام طولش بدم خستمه

عزیزم حالا که اطلاع داری بنظرت این حذفیاتو داشته باشم اوکیه ؟

از فیزیک فقط میرسم دهم و دوازدهم بخونم شایییدددد مغناطیس

از زیست گیاهیا رو یه فصل خوندم بقبه حذف

از شیمی فقط فصل دو یازدهم

از ریاضیم تا حالا مثلثات و معادله نامعادله و تابعم دارم میخونم اگه برسم حد و پیوستگی هم میخونم قبلا ی دور خوندمش

دیوونه ای بذاری واسه 406؟واسه قبولی پرستاری ازاد مرکز استان باید تراز 7500 بیاری واقعا سخت نیست به ن ...

بعد اینکه میگن از ۴۰۵قبولیش میشه مثل پزشکی حقیقت داره؟

ظرفیتا میان پایین و سخت پذیرش میگیرن ؟

کاش بشههههههه خدااایا بشهخههه خودمم دیگ نمیخوام طولش بدم خستمه عزیزم حالا که اطلاع داری بنظرت این حذ ...

فیزیک دوازدهم و دهم عالیه

زیست انسانی و جانوری رو حذف نکنی یه وقت، اتفاقا همه گیاهی رو حذف میکنن

شیمی دهم و دوازدهم رو کامل بخون

ریاضی هم در حد 15/20 درصد بزنی اوکیه

ببین تمرکز اصلی تو بذار رو نهاییا و دوازدهم احتمال خیلی زیاد نهایی یازدهمم حذف میشه

کلا میانگین درصدت رو 20/25 باشه تو نهاییا هم تراز حدود 8000 بگیری تمومه

واقعا بشینی درست و حسابی بخونی میرسی

در مسیر... 🌱
بعد اینکه میگن از ۴۰۵قبولیش میشه مثل پزشکی حقیقت داره؟ظرفیتا میان پایین و سخت پذیرش میگیرن ؟

نه بابا

پزشکی که به لطف تعهدی به فنا رفته با رتبه های نزدیک ۱۰هزار منطقه هم میشه قبول شد، البته به بوم تونم ربط داره

در مسیر... 🌱
فیزیک دوازدهم و دهم عالیهزیست انسانی و جانوری رو حذف نکنی یه وقت، اتفاقا همه گیاهی رو حذف میکننشیمی ...

مررررسی عزیزم لطف کردی

خدا کنه خداکنه دیگه نمیکشم

نهاییا رو نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم در روز چندتا درس بزارم ولی خب تا الان از هر درسی ۳فصل اینا خوندم هنوز فقط زبان و عربی نخوندم

منم تنها امیدم به نهاییه

نه باباپزشکی که به لطف تعهدی به فنا رفته با رتبه های نزدیک ۱۰هزار منطقه هم میشه قبول شد، البته به بو ...

یعنی تا سال دیگ هم اینطوره پس این مشاورا چی میگن میترسونن که باید ۴۰و ۵۰بزنید تا پرستاری بیاد

یعنی تا سال دیگ هم اینطوره پس این مشاورا چی میگن میترسونن که باید ۴۰و ۵۰بزنید تا پرستاری بیاد

زر میزنن بابا قبولی های یکی دو سال دیگه هم مثل پارساله حداقل

در مسیر... 🌱