2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 178 پست
خیرررر اصلااااا خیررررررر سمت مردی ک زنشو طلاق داده بچه داره نریددددد

طلاق نداده همسرشون فوت شده

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه مرد آدم خوبی باشه با کله قبول میکنم ثوابه مگه قراره چند سال زندگی کنیم دنیا کوتاهه ارزش نداره آدم برا آخرتش کار کنه البته میگم اکه مرد آدم خوبی هست ارزش داره دختر همسایه مادختر مجرد بود با مردی ازدواج کرد همسرش فوت شده بود خوشبخت شد بچه هاش الان بزرگ شدن این دخترو رو سر میذارن

به شخصیت اون آقا خیلی ربط داره

مثلاً همسر من خیییییلی بچه دوسته

مرد خیلی خوبیه ها، ولی بچه هاش اولویت ش هستن.

من که زنشم و مادر بچه هاشم، اولویت بعدی م.

خلاصه خیلی اذیت میشم با چنین اخلاقی...سر بچه ها دعوام میکنه به خاطر ناراحتی بچه ها بهم غر میزنه جلو بچه ها مدام ایراد میگیره تذکر میده

خلاصه اگر بچه های خودم نبودن و اننننققدر عاشقشون نبودم، این زندگی برام غیر قابل تحمل بود

یعنی بنظرت این آقا حق ازدواج مجدد را نداره؟یا باید بچه هاشو بندازه دور؟عمر همسرشون که دست خودشون نبو ...

من این گفتم مگه؟؟؟

برادرخود من هم جدا شده از خانمش

و باز هم حق زندگی داره

ولی این آقا دوتا بچه داره بهتر با خانمی ازدواج کنه که اونم بچه داشته باشه شرایطشون یکسان باشه

و این خانم هم با آقایی که شرایطش بهتر باشه ازدواج کنه

من نظرم دادم عزیزم

این همه گارد گرفتن نداره که....

هرکی مختار هر تصمیمی دلش خواست بگیره

من این گفتم مگه؟؟؟برادرخود من هم جدا شده از خانمشو باز هم حق زندگی دارهولی این آقا دوتا بچه داره بهت ...

اتفاقابرعکس گفتی مردی که فرزند داره با خانمی که فرزند ندارد ازدواج کنه و خانمی که فرزند دارد با آقایی که فرزند ندارد ازدواج کند.اگر هردو فرزند داشته باشند دچار مشکل می شوند و حس رقابت وحسادت دارد

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ما سه تا بچه بودیم که مادرمون بر اثر سرطان از دست دادیم. بابام صبح تا عصر سرکار بود. خیلی وقتها تهدی ...

احتمال این تغییرات تو زندگی این خانم هم هست که خواستگارش دوتا بچه داره

الان شاید بگه نه من اینطوری نیستم

ولی وقتی شرایط زندگی عوض بشه فشار روانی زیاد بشه همه چی عوض میشه

اگر اقا اولویتش بچه هاش باشن و به خانم ارزش نده که دیگه وابها

و اگر دوتا بچه ناسازگار باشن که دیگه جای بحثی نمی مونه و زندگی جهنم میشه

یه سری میان شعار میدن

ولی به این سادگی ها نیست

خیلی ثواب داره عزیزم

ولی فقط یه مادر با دوتابچه میدونه ادم از بچه های خودشم خسته میشه وومیگه کاش بعضی وقتها تنها باشیم واستراحت کنیم

وای به حال اونکه بچه خودت نباشه و واقعا هیچ تایمی برای خودتون نمیمونه و زود پشیمون میشین

نمیدونم ولی واقعا بیشتر فکر کنین بچه دای اونم دوتا فوق العاده فرسایشی و خسته کنندست

اگر توانش رو داری یاعلی بگو

خیر و دنیا و آخرت رو میبینی

میگم زنش مرده .واقعا نمیخونید

شرابط خوبی هست

نامزد کن و یه مدت رفت و آمد داشته باش باهاش

ببین چطوریه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊