2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منوخیلی بدعادت وتنبل کرده🤭🤭همه چیزای شوهرم پااونه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 41 پست
اوف خیلی خوبه شوهر آدم زن ذلیل باشه 😂🫣 قد و هیکلش چجوریع با این خوراکی های ارگانیک

قدش بلندنه لاغره نه چاق معمولی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

دلم از این مادر شوهرا خواست فقط 😁

توسعی کن ورژن کاملشوبخوای برات ناهاروشامم بپزه😆😆🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش بلندنه لاغره نه چاق معمولی

شنیدم این غذاها از اون لحاظ خیلی مرد و قوی میکنن 🫣😂 راسته یانه

البته با عرض معذرت

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

با سالم خوری موافقم با لوس کردن پسر مخالف

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شرایط منم دقیقا همینه و به منم سر این قضیه خیلی خوش میگذره

هابابا کاش ناهاروشامم بودتکمیل میشد😆البته ازهم دوریم یه ۲۰مین

با سالم خوری موافقم با لوس کردن پسر مخالف

شوهرم اصلالوس نیس اوایل یعنی بودا خودم درستش کردم🤭😆

شنیدم این غذاها از اون لحاظ خیلی مرد و قوی میکنن 🫣😂 راسته یانه البته با عرض معذرت

🤒🤒بله درسته

شوهرم اصلالوس نیس اوایل یعنی بودا خودم درستش کردم🤭😆

خب نگاه چی کار میکنن تو باید باهاش خوش میگذروندی وقتت رفت برا تربیت

ان شاءالله خودمون از این مادرا نباشیم😁

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توسعی کن ورژن کاملشوبخوای برات ناهاروشامم بپزه😆😆🤭

مادر شوهر من میریم خونش سفره پهن باشه روشو میکشه ی وقت لازم نشه تعارف کنه یه لقمه بخوریم😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مادر شوهر من میریم خونش سفره پهن باشه روشو میکشه ی وقت لازم نشه تعارف کنه یه لقمه بخوریم😄

وای خدانکشتت باتوصیفت😆😆

براتون آرزوی خوشبختی میکنم ظاهراً خودتون هم خیلی خوش اخلاق و مهربون هستی

من متوسطم 🤒فدات بشم همچنین🌷

خوشبحالت راحت شدیا😂😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

خب نگاه چی کار میکنن تو باید باهاش خوش میگذروندی وقتت رفت برا تربیت ان شاءالله خودمون از این مادرا ن ...

😆😆هادیگه ولی اساسی ساختمش 🤭من پسرندارم ولی تربیت مادرشوهرموستایش میکنم🙃