کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 عنوان مادرشوهرم منوخیلی بدعادت وتنبل کرده🤭🤭همه چیزای شوهرم پااونه😁😁 634 بازدید | 41 پست میگه پسرم هرچیزی نبایدبخوره خودش هفتگی ماست درست میکنه میگه پسرم ماست مخصوص میخوره چمدونم تخم مرغ محلی بایدبخوره عسل طبیعی بایدبخوره صبحانه مخصوص براش ازین نون محلی هاپول میده بیرون درست کنن یعنی توعمرم مثل مادرشوهرخانوم وشوهرم ندیدم که پاستوریزه باشن فقط چیزای محلی وارگانیک من هم بهرتماشای جهان امده ام یه سال هم نون نخورم مامانم یادش نمیاد😆میرم توماشین شوهرم جاسازپیدامیکنم انواع واقسام مغزها وچیزای خوشمزه که توراه که میره سرکارشوهرم بخوره البته به مامیده ولی اون مخصوصارویواشکی جاسازمیکنه 🤭🤭یعنی تک پسراوتک دختراخیلی خوشبحالشونه هاحالاماچندتاییم بعضی وقتااسمامونم قاطی میکنن😆😆اینم بگم مادرشوهرم توشهره همه روخودش یامیخره یاسفارش میده توروستانیس که بگم خودش درست میکنه🤒بگم ازاول خانه داری ماست درست نکردم اغراق نیس یاخیلی چیزامیگه پسرم نمیخوره خب نخوره بهتر😆 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎 دیروز | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3933 خدا قسمت کنه از این مادر شوهرا آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 خدا قسمت کنه از این مادر شوهرا اره انشاا..ازهفت دولت راحتی🤭🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
زری05 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1731 عالی یه مادر به تمام معنا خوش به حالت از نظر سلامت شوهرتون چجوریع 🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️🔥✨
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8374 دلم از این مادر شوهرا خواست فقط 😁 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 اوووو😂😂 هامیبینی مردم چه ننه هادارن🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 25105 والا من تک دخترم داداشم تک پسر از این خبرا نیست . حالا شوهرم اینا ۷ تا بچه ان همش فکر میکنن گرسنه میمونه عنتر خانشو
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10955 شوهرت چند سالشه، احساس میکنم پسر 20 ساله هست، اینقدر مادرش مواظبشهبعد هی بگن تک فرزندی بد هست انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 عالی یه مادر به تمام معنا خوش به حالت از نظر سلامت شوهرتون چجوریع شوهرم هم مامانی هم زن ذلیل 😆🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 شوهرت چند سالشه، احساس میکنم پسر 20 ساله هست، اینقدر مادرش مواظبشهبعد هی بگن تک فرزندی بد هست تک فرزندنیس نه بابا۳۵سالشه 🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 بپوشام و ناهار مخصوص هم درست کنه دستش درد نکنه😂 هااین قلموجاانداخته 🤒🤒😆 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
زری05 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1731 شوهرم هم مامانی هم زن ذلیل 😆🤭 اوف خیلی خوبه شوهر آدم زن ذلیل باشه 😂🫣 قد و هیکلش چجوریع با این خوراکی های ارگانیک 🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️🔥✨
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7454 والا من تک دخترم داداشم تک پسر از این خبرا نیست . حالا شوهرم اینا ۷ تا بچه ان همش فکر میکنن گرسنه می ... من بیشترتوتک پسرا وکلا تک هادیدم شانس مایه خواهر🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎