2777
2789

همش تیکه میندازه بهم

جوری اعتماد به نفسم داغون شده که حتی از صدا و نحوه صحبت کردن خودمم متنفرم

حتی دیگه روم نمیشه تو خونه خودمون راحت باشم

بسکه همشون داداشم بابام مامانم ازم ایراد میگیرن

شما جای من بودید چیکار میکردید ؟۱۹ سالمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا

کسی رو بچه خودشم ایراد میذاره چی میشه بهش گفت!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عه مامان من مادر منو شما یکی نیست احیانا 😅😅

من از بس بهم گفته دیگه بی حس شدم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

منممم قشنگ میفهممت کسایی مادر خوب دارن درک نمیکنن

ببین فقط خیلیی رو اعتماد بنفست کار کن و ببین رک بگم بهت خیلی جاها ممکنه اون خیر خواهت نباشه حرفاشو جدی نگیر تو خیلیم عالیی

اینو اگر تو حامعه بری بیشتر میفهمی صرفا مادرت اینجوریه

همینحا تاپیک دختران اسیب دیده از مادرو سرچ کن کلی کمکت میکنه

منم

مامانم با چشماش ادای چشمای لوچ منو در میاره

ادای حرف زدنمو

و....

یبارم بهم گفت عارم میاد با تو جایی برم

الان ۲۵ سالمه اصلا اعتماد بنفس ندارم

فکر میکنم از همه پایین ترم و از پس هیچ کاری برنمیام