2777
2789
عنوان

امروز مهمونی خونواده شوهر بودم سرم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه ش گفت ناهارتوزودتر از بقیه بخور گشنه نمونی..تواشپزخونه ناهارشو ازهمه ژودتر کشید بقیه جای میخوزدن ...

دیگه پدر شوهرت دق دلی پسرشو سر تو دراورد بی خیال بهش فکر نکن.. گاهی باید تو زندگی خیلی چیزارو ندید و نشنید وگرنه روحت ازرده میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم ک کامل درکت میکنم همش تابا ننش ایناقهردعوامیکنه بخاطر اشتباهات غلطشون اونام منو فحش نفرین میکنن ...

نمیکنه اشتی شوهرم..از باباش خیلی دلش پره..اصلا ببینه باباش ازین ور میره اون میره یه خیابون دیکه...بعدم فایده نداره.وقتی همه شون بامن بدن.ازچشم من میبینن اینجوربرخوزدمیکنن..باکدوم دل خوش.

من اینجور مواقع فکر میکنم اگر برعکس بود، شوهر من تنها با بچه ها میرفت خونه عمه و خاله ام یا نه...منم ...

دقیقا

آخه چه معنی میده خونه فامیل همسربدون همسربری!!مگه یه مجلس خانوما باشه که بایدتنهابری...

دیگه پدر شوهرت دق دلی پسرشو سر تو دراورد بی خیال بهش فکر نکن.. گاهی باید تو زندگی خیلی چیزارو ندید و ...

عمه ش از باباش پرسید امیرو ندیدی چون بابت یه کاری رفت بیرون گفت چرااااا دیدم ولی از دوووووور..از خیییاییی دووووور..تیکه انداخت.

نمیکنه اشتی شوهرم..از باباش خیلی دلش پره..اصلا ببینه باباش ازین ور میره اون میره یه خیابون دیکه...بع ...

منم اگ بدونی چ بلاهای بدی حرفای زشتی بهم زده مادرش ک حلالش نمیخام بکنم تازنده ام و ب همین صدای اذان ک توگوشمه سپردمش ولی بازم توبرو باخانوادت مادررخواهرت اشتی کن بخاطر بی حرمتی بهم نمیخااد قهرکنی باهاشون اونا ادم بشو نیستن ولی کلا بخاطررخدامیگم من توم مث من کوتاه نیا نصیحتش کن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم ک کامل درکت میکنم همش تابا ننش ایناقهردعوامیکنه بخاطر اشتباهات غلطشون اونام منو فحش نفرین میکنن ...

منم مادرشوهر عروقت با پسر جر و بحثشون میشد میگفتن زنش پر کرده

یه روز زدم به سیم آخر گفتم چرا اون موقع ک براتون خرج میکنه یا کمکتون میکنه نمیگین زنش یادش داده چرا هروقت باهاتون مهربونه نمیگین زنش یادش داده

الان ک دعواتون شد یادتون اومد زنش پرش کرده

خب نمیرفتی؟همسر منم خیلی جاها میگه بریم خودم تشخیص میدم بدم یا نرم ...

خب عمه ش اینوسط گناهش چیه.

روم نمیشد دیدن عمه ش نرم.زن خوبیه.بخاطر اون رفتیم کلا.وگرنه بقیه ک مهم نبودن.ولی خب رفتارشون جابب نبود

منم مادرشوهر عروقت با پسر جر و بحثشون میشد میگفتن زنش پر کرده یه روز زدم به سیم آخر گفتم چرا اون موق ...

چقدر جمله خوبی گفتی خداخیرت بده بحق علی بیار منم هروقت فرصت شد همینومیگم حتما

اوناک دیگه میگن پسرنون خودش ازذات خوبشه وفلان ذات مادرشوهرخارشوهر اینه خیرعروس نمیخان بقول یکی مادرشوهرخوبم انگشت شماره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!