2777
2789
عنوان

ورود افراد غیرمذهبی ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست

به نظرم بهترین کار اینه ک زنگ بزنی از مرجع تقلیدت سوال کنی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

😭😭😭اینم میادروسجادم منم میگم خدا دلت میاد مگه همه خلق تونیستن

😅عیب نداره قربونش برم خنگولن همشون خدا هم اونا دوس داره از طرف من ماچش بکن لوپاشو

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماچش کردم😍

مرسی🥰 خدا برات حفظش کنه من میدونی یه دامن و چادر گذاشتم واسه نماز از همون موقع نماز اون دامن میپوشم شمام میتونی اینجور کنی خیالت دیگه راحت راحته

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

مرسی🥰 خدا برات حفظش کنه من میدونی یه دامن و چادر گذاشتم واسه نماز از همون موقع نماز اون دامن میپوشم ...

منم یه دست لباسمو نجات دادم پیچیدم تو نایلون باچادرنمازم مویی نشه😅

....این کاربری تعلیق داعم است..

اگه نماز خوندی بعد فهمیدی که مو روی لباست بوده عیب نداره و نمازت درسته

ولی اگه دیده باشی مو روی لباست هست ولی یادت بره و نماز بخونی نمازت باطله و باید مجدد بخونی

فضله و ادرارش هم نجسه مثل جیش و پی پی آدم باید باهاش برخورد کنی یعنی باید شسته بشه اگه نمیتونی سختته فلان یه جانماز بزرگ داشته باش فقط روی اون بخون

اگه چادر نمازت از این آماده جلو بسته ها هست قبل نماز لباس های رویی رو دربیار که دیگه هر دغدغه چک کردن لباستو نداشته باشی

اگه نه یه پیراهن بگیر بذار کنار چادر نمازت قبل نماز اونو بپوش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم یه دست لباسمو نجات دادم پیچیدم تو نایلون باچادرنمازم مویی نشه😅

خب خوبه دیگه تمام کارت درسته 😅منو هوایی بچم کردی چقد بیسکوییت مادر دوست داشت انترخانوم 😅بووشو از صدفرسخی تووو کیفم حس میکرد میرفت سراغش

الان دیگه نداریش🥺

نه پیشم نیست آزادش کردم با ۳ تا جوجه هاش مجبور شدم😪

نه پیشم نیست آزادش کردم با ۳ تا جوجه هاش مجبور شدم😪

چه قشنگ منم بردم ازادشون کنم نرفتن😅😅ولی مسافرت میبرمشون عکساشوگذاشتم تایپکای قبلی بردم کوه

....این کاربری تعلیق داعم است..