2777
2789
عنوان

ورود افراد غیرمذهبی ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست
اگه میخوای نماز بخونی و شک نداشته باشی که جای تمیزی بخونی بهتره گوشه ی اتاق فرش رو یکم تا بکنی یه پا ...

این کاررو کردم مشکلم موکه بهم میچسبه

....این کاربری تعلیق داعم است..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم موی خرگوش اگه موقع نماز روی لباستون باشه

نمازتون باطله

دیگه باید قبول کنید از اینجا بپیرسید که حکمش تغییر نمیکنه گل

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

این هم بدونید بد نیست خرگوش چون حرام گوشت است مدفوع و ادرار خرگوش نجس است و فقط با آب پاک میشود

اره میدونم اصلا توخومه خرابی نمیکنه الان اون اوایل خیلی کوچیک بود

یه پارچه تمیزبندازم اوکیه?

عزیزم موی خرگوش اگه موقع نماز روی لباستون باشهنمازتون باطلهدیگه باید قبول کنید از اینجا بپیرسید که ح ...

اگه لباس تمیزبپوشم تاحدامکان سعی کنم مونباشه چی ?🥺

ولی خواه ناخواه ممکنه باشه

سعی کن یه قسمت از خونه تردد نکنن،مثلا یه اتاق رو درش قفل کن خرگوش نره،اونجا نماز بخون

موقع نماز لباست عوض کن ،که مو هم به لباست نباشه

سجاده هم پهن کن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

سلام منم خرگوش داشتم همین مشکل پشمهاش وداشتم سجاده و چادرم و یه جا نگه میداشتم نتونه سراغش بره وقتی پهن میکردم به نماز وایمیسادم میاومد روووش ریشه های سجاده امو میخورد😅انقد فضول بود انتل خانوم 🥲دلوم براش تنگید بخون عیب نداره خدا قبول میکنه دیدی لباست مو چسبیده عوض کن فقط

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

سلام منم خرگوش داشتم همین مشکل پشمهاش وداشتم سجاده و چادرم و یه جا نگه میداشتم نتونه سراغش بره وقتی ...

😭😭😭اینم میادروسجادم منم میگم خدا دلت میاد مگه همه خلق تونیستن

حساسیت به خرج نده وسواس بگیری اسلام دین سختگیری نیست

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

اگه لباس تمیزبپوشم تاحدامکان سعی کنم مونباشه چی ?🥺ولی خواه ناخواه ممکنه باشه

یه لباس مخصوص برای نماز داشته باش هر دفعه عوضش کن

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم