2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
شهر کوچیکه قشنگ نیست اگه من برم🥲مدرسم تموم شده

خب نمیشه کاریش کرد مجبوره بخره بیاره یا سفارش بده ولی خب فکر کنم 3 4 روز طول بکشه به دستت برسع و از این به بعد حتما جلوگیری داشته باش خب بدون جلوگیری و زمان تخمک گزاری احتمال بارداری بالای 90 درصده

به سلامتی عزیزم فقط اینکه مراقب باش زود بچه دار نشی زیر 20 اصلا خوب نیست هنوز خودت بچه ای

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای امان از این وضعیت ندونستنی

منم این ماه پریودم 1 روز و نیم شد نمیدونم همش حس میکنم باردارم اخه سابقه نداشتم این جوری باشه، الانم اب میخورم تهوع میگیرم با غذا نه ولی با اب میشه تاپیک هم زدم کسی جواب درست نداد😕

وااااااایعنیی چییییی؟اصلا اون الان شوهرت نیست هنوز، اجازه نداره همچین کاری باهات بکنه یعنی چی بهش بر ...

عقدیم دیگه شوهرمه😶🌫️

چون خودمم از کان... اینا خوشم نمیاد

قرصم میترسم بخرم کسی پیشم ببینه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

وااااااایعنیی چییییی؟اصلا اون الان شوهرت نیست هنوز، اجازه نداره همچین کاری باهات بکنه یعنی چی بهش بر ...

اسی سنش خیلی کمه شوهرش رسما داره بهش زور میگه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

وای امان از این وضعیت ندونستنی منم این ماه پریودم 1 روز و نیم شد نمیدونم همش حس میکنم باردارم اخه سا ...

وای دقیقا حالت تهوع دهن منو هم صاف کرده ولی فک کنم برا مریضیمه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اسی سنش خیلی کمه شوهرش رسما داره بهش زور میگه

زور چی اتفاقا با میل ۱۰۰درصدی خودمه😬😂

اون تا قبل عروسی مخالف بود اصرار از من بود

خب برو سقطش کن اگر بودی

شک نکن همین کارو میکنم

از امشب دمنوش زعفرون و دارچین و زنجبیل به راهه

خودتو گول نزن

نه چند روزه حالم همینجوریه گلودرد هم دارم

با اب اینجوری میشی یا غذا؟

با همههه چی

حتی الان که نشستمم حالم خوش نیست