آیلین_ali مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 عنوان ممکنه باردار باشم | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست روز ۳۰ سیکلم رابطه داشتمالان روز ۳۸ ام هنوز پری نشدم🥲نگرانممممم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣ دیروز | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 یعنی 8 روز پیش درسته؟ بله تقریبا تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
fiftyfiftygirl عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6623 نمیتونمممم عقدمنامزدمم هفته ای ی بار میبینم فقط وای خب تا نزنی که نمیفهمی بگو برات تست بخره اگه خودت نمیتونیجدی 18 سالته 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 وای خب تا نزنی که نمیفهمی بگو برات تست بخره اگه خودت نمیتونیجدی 18 سالته اگه بکشمش هم نمیخره میگه خوشم نمیادبله تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 خب بدون جلوگیری و اینا بوده؟ بله تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
fiftyfiftygirl عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6623 اگه بکشمش هم نمیخره میگه خوشم نمیادبله وا یعنی چی خوشم نمیاد مجرد که نیست طبیعیه بلاخره باید بزنی خب خودت برو بخر وای چقدر کوچولویی خیلی زود ازدواج کردی منم 18 سالمه مدرسه میری 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 خب آره ممکنه باردار باشی وای نگو🥲زیر دلم تیر میکشهچند وقتیه هم بدنم عفونت کردهممکنه بخاطر این باشه؟ تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
لیساسیمپسون عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1071 نترس چون سیکلت ۳۴ روزس تخمک گذاریت روز ۲۰ باید باشه ک تا روز ۳۰ تخمکی برات نمیمونه احتمالا از استرس پریودت عقب افتاده 🌙
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 وا یعنی چی خوشم نمیاد مجرد که نیست طبیعیه بلاخره باید بزنی خب خودت برو بخر وای چقدر کوچولویی خیلی زو ... شهر کوچیکه قشنگ نیست اگه من برم🥲مدرسم تموم شده تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 997 وای نگو🥲زیر دلم تیر میکشهچند وقتیه هم بدنم عفونت کردهممکنه بخاطر این باشه؟ ممکنه ولی احتمال بارداریتم هستخب چرا این کارها رو میکنین که تهش پشیمون شین؟ حداقل با جلوگیری انجام بدین خب🙁
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 نترس چون سیکلت ۳۴ روزس تخمک گذاریت روز ۲۰ باید باشه ک تا روز ۳۰ تخمکی برات نمیمونه احتمالا از استرس ... چت جی پی تی ام همینو گفتولی بازم خواستم مطمئن شم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14740 ممکنه ولی احتمال بارداریتم هستخب چرا این کارها رو میکنین که تهش پشیمون شین؟ حداقل با جلوگیری انجام ب ... نمیتونم راضیش کنم به جلوگیری🤦🏻یهو بهش بر میخوره تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9343 اصلا تخمکی واسه بارور شدن نیست اونموقع چرا من همونجوری باردار شدم اگه پریود نامرتب باشه میشه
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 997 نمیتونم راضیش کنم به جلوگیری🤦🏻♀️یهو بهش بر میخوره وااااااایعنیی چییییی؟اصلا اون الان شوهرت نیست هنوز، اجازه نداره همچین کاری باهات بکنه یعنی چی بهش برمیخورهخب تو چرا کوتاه میای؟