ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب منطق اینو میگه ، ولی دل آدم تحمل نداره ، حس مادرانه قابل مقایسه نیست
من بچمو دوست دارم خیلیم دوست دارم. اما شوهرم یه جور دیگه تو قلبمه که با هیچ کس و هیچ چیز قابل مقایسه نیست..
من دخترم یه سال و نیمشه بعد زایمان نمیدونم افسردگی گرفته بودم یا چی که اصلا انگار دوسش نداشتم به بچم حسی نداشتم بعد یه سالگیش کم کم مهرش ب دلم افتاد و الان عاشقشم. نمیدونم از چی بود که انکار اصلا مادرش نیستم و نمیخوامش
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....
بچت از جونت وبندنافته ولی شوهرت ممکنه بت خیانت کنه
منم شوهرم رو تا زمانی دوست دارم که وفاداره. هر وقت خیانت کرد ولش میکنم و دورشو قلم میگیرم. و اجازه میدم بره با لیاقتش خوش باشه، و اون زن هم که قراره با شوهرم باشه اونقد حقیر و کوچیکه که پس مونده ی منو بخوره
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....
والا من یه شوهر دارم دو تا بچه قربونشون برم🧿🧿🧿تا وقتی که بچه دار نشده بودیم شوهرمو روی سرم میذاشتم میگفتم شوهرم خاصه هیشکی جای شوهرمو نمیگیره🥹وقتی پسرم بدنیا اومد گفتم صد تا بچه بیارم هیچوقت اندازه پسرم دوست نخواهم داشت👶 تا اینکه چند سال بعد دخترم به دنیا اومد دلمو برد دیوونم کرد عاشقم کرد و من شوهرمو فراموش کردم🤣🤣