2777
2789
عنوان

به نظرتون حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی💓 عزیزم بعد چند روز آزمایش خون داد؟ یعنی چند روز بگذره میاد بالاآخه پریودم نمیشم

ببین همون روزی ک باید پریود میشد ازمایش داد منفی بود دوروز بعدش تست مثبت شد میگن ۳ روز از وقت پریود بگذرع معلوم میشع علائم نداری مث حساس شدن سینه ؟

🌙

سلام دوستان

من تقریبا دو سه ماهی هست روزانه ویتامین دی میخورم و شبا اسید فولیک و از ۳آبان روز دوتا اوابوست خوردم و از 3سیکل تا 7سیکل یه دونه لتروزول خوردم 11سیکل سونو رفتم یه فولی 24از چپ داشتم 12سیکل آخرشبدکترم گفت برو آمپول های سی جی دوتا بزن و سه شب اقدام داشتیم و امروز 26سیکل و موعدمه از دیروز 7غروب به لک خفیف افتادم بدون هیچ دلدر شدید پریودی که قبلاً داشتم فقط سردرد شدید داشتم از دیروز ظهر تا آخر شب

نوار بهداشتیم در حد دو بند انگشت لک افتاده صبح بیبی زدم منفی بود ولی همچنان پریود نیستم و بزور دستمالی که میکشم بدنم لک میشه میشه راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد