2777
2789
ببحث چسبیدگی نیس بحث مسولیته ک باید پشتشون بود چون هر مشکلی ممکنه پیش بیا یکم سطح فکرتو ارتقا بده

اینجا نی نی سایت هست و تاپیک شما از لحاظ اخلاقی ممنوع هست چون کلی خانم حامله رو دلسرد میکنی

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم قوه عقل و اختیار شما نادان ها بشریتو انقدر بدبخت کرده کاش افساری بود

مودبانه صحبت کن.

عمه من ۹ تا بچه داره کاملا راضیه بچه هاش هم با هم رفیق هستن و یکسره مهمونی و تولد برای بچه هاشون دارن و حسابی خوش میگذرونن...

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

من یه بچه دارم اونموقع که باردارشدم نه گرونی بود نه جنگ نه قحطی.... اما الان از فکر آینده اش هرروز داره کمرم میشکنه... به هیچ عنوان هم دیگه نمیارم.خدا همینو برام حفظ کنه درکنار بچه های مردم کشورم. 🙏🤲

مودبانه صحبت کن.عمه من ۹ تا بچه داره کاملا راضیه بچه هاش هم با هم رفیق هستن و یکسره مهمونی و تولد بر ...

اینایی که سرشون تو زندگی بقیه اس و امر و نهی میکنن همینقدر هم شعور دارن.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

چقد مردم فضول شدن،چرا بیخیال بقیه نمیشید؟دوست دارن بیارن.شما نیار...تا بهتونم محترمانه چیزی میگن میپرید به بقیه عادت دارید افکار مریضتون رو بازور بکنید تو پاچه مردم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خدا رحم کرده پسرشده وگرنه نهضت ادامه داشته

از تاپیک هات فهمیدم که مجرد هستی پس لطفاً دیگه برای مادران گرامی نی نی سایت تاپیک نزن...

میگن هر کس رو سرزنش کنی نمی میری تا سرت بیاد...

ممکنه خودت به زودی ازدواج کنی و ناخواسته حامله بشی و بعد هم بفهمی سه قلو هست و کلی سرزنش بشنوی از دیگران...

پس سعی کن سکوت کنی

هم قوه عقل و اختیار شما نادان ها بشریتو انقدر بدبخت کرده کاش افساری بود

چقدرر بد حرف میزنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چقد مردم فضول شدن،چرا بیخیال بقیه نمیشید؟دوست دارن بیارن.شما نیار...تا بهتونم محترمانه چیزی میگن میپ ...

مجرد هست استارتر

اصلا صلاحیت نظر دادن راجع به این موضوع رو نداره

اطرافه ما که بچه دار وضع مالیشون بهتر شده هیچ کسم صرفا با بی بچگی و تک فرزندی پولدار نشده

مجرد هست استارتر

اصلا صلاحیت نظر دادن راجع به این موضوع رو نداره

منم عمه ام ۹ تا بچه داره تو کل فامیل از همه پولدار تر هستن اونقدر ملک و املاک دارن که خدا میدونه.

در حالیکه از اول پولدار نبوده