2777
2789

کلا دو بار اومدن.

یه بار با پدرشوهرم به بار با خواهرشوهرم.

سری اول برنج و مرغ و این چیزا گرفتن (وضع مالیمون خوب نبود اون موقع)

سری دوم خواهرشوهرم فقط هدیه آوردن

مهربان باشیم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوشهر جدا ازهمسالی یکی دوبار میاد یک وعده می مونه معمولادبراشام میاددیگه میره خونه اون یکی پسرش و دخ ...

جالبه اکثرا همینو میگن .خونواده شوهر من خیلی بیشتر میان . چند روز هم میمونن. گاهی وقتی میان ۱۲ نفر میشن . یه دفعه همه عروسا دامادا نوه ها حتی خواهر عروسشونم برداشتن اوردن . چند روزم میمونن

کلا دو بار اومدن.یه بار با پدرشوهرم به بار با خواهرشوهرم.سری اول برنج و مرغ و این چیزا گرفتن (وضع ما ...

خوبه باز همینم میارن . ما هم وضعمون خوب نیس. ولی اونا میان هیچیام نمیارن . چند روزم میمونن . گاهی تعدادشونم زیاده . دفعه قبل خواهره عروسشونم اوردن . ۱۲ نفر بودن

ما تو یه شهریم خونه هامونم نزدیکه فقط با دعوت میانخداروشکرکلا هر دو خونواده فقط با دعوت میان

خیلی خوبه یه شهر باشین . ما دو تا شهر جداییم اینا هر بار میان چند روز میمونن . هر بار همه بچه هاسون عروس و دومادا نوه ها همه با هم یهو میان چند روز میمونن دفعه قبلی ۱۲ نفر شدن . فک کن خواهرعروسشون ک من اصلا نمیشنامش اونم میارن

نه تا وقتی دعوت نکنم نمیان اصلا تو یک شهر هستیم ما تازه فقط ۴ نفر هستن بنده خدا

خوبه خوش بحالت . من خیلی اذیت میشم بدون دعوت میان . با خودشون کلی ادم میارن . اصلا درک ندارن

ما هاپو داریم . اونا مذهبین

سالی دو بار بیرون دعوتشون میکنیم فقط

خودمون هم کم میریم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خوبه پس منم یکی بخرم شاید دیکه نیان 🙁دوس ندارم بیان

ما ارتباطمون خوبه

سبک زندگی و عقایدمون فرق داره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩