2777
2789
عنوان

دلم قورمه سبزی خونگی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
اگر وسایل نداری از اوکالا یا اسنپ سبزیشو سفارش بده سرخ شده بود ک راحت نبود فقط سرخ کن پیاز و گوشت تف ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

آره باید خودم دست به کار شم

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلد نیستم متأسفانه با ۳۳ سال سن خیلی از غذاها رو بلد نیستم درست کنم

کاری نداره...تو نت بزن دستور بگیر لوبیا رو خیس کن و سبزیش رو هم آماده سرخ شده از اسنپ یا افق کوروش بخر برات بیاره دم خونه

ازش دستورش رو بگیر خودت درست کنبالاخره خودت باید یاد بگیری

شاید به نظرت مسخره باشه ولی من تو خونمون خیلی اختیار آشپزی و اینا رو ندارم. در حد استانبولی ، دمپخت سرخ کردنی چیزی

این غذاهای پیچیده اختیارش همیشه دست مامانم بوده متاسفانه منم بی عرضه بار اومدم

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بلد نیستم متأسفانه با ۳۳ سال سن خیلی از غذاها رو بلد نیستم درست کنم

تو عصر حاضر با استفاده از فضای مجازی و پیج های اشپزی و هوش مصنوعی نمیشه گفت غذایی رو بلد نیستم ،یه سرچ ساده کن و انجام بده ،اشپزی یک مهارته زن و مرد باید در حد خودشون بلد باشن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شاید به نظرت مسخره باشه ولی من تو خونمون خیلی اختیار آشپزی و اینا رو ندارم. در حد استانبولی ، دمپخت ...

اشکال نداره من خودمم همینطورم تا الان چیزی درست نکردم
ولی دستورش رو بگیر همین الان برو یه مقدار کمی درست کن اندازه خودت نمیخواد زیاد درست کنی
بالاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه مامانت که همیشه نمیتونه برات آشپزی کنه

تو عصر حاضر با استفاده از فضای مجازی و پیج های اشپزی و هوش مصنوعی نمیشه گفت غذایی رو بلد نیستم ،یه س ...

آره منم گاهی غذا درست میکنم انصافا بد نمیشه خانواده م تعریف میکنن آخه خیلی با صبر و حوصله و عشق درست میکنم از اینترنت نگاه میکنم یاد میگیرم

مرسی عزیزم بابت راهنماییت آره باید خودم دست به کار شم

اره امتحان کن از نتیجه اش ذوق میکنی شب تا صب بزاریک عالی تره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اشکال نداره من خودمم همینطورم تا الان چیزی درست نکردمولی دستورش رو بگیر همین الان برو یه مقدار کمی د ...

آره باید از یه جایی شروع کنم مادرم بنده خدا قبلاً دل و دماغ آشپزی داشت الآن به خاطر دیسکش و پا دردش براش سخته

اره امتحان کن از نتیجه اش ذوق میکنی شب تا صب بزاریک عالی تره

فدات عزیزم

ان شاالله حتما