2777
2789
عنوان

نقطه قوت زندگیتون کیه با دلیل بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 35 پست
بعد همسرم

از الان با همسرت باش تا وابسته پسرت نباشی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول پدرم بود یه مثال کلی برات بگم تو فردا خدانکرده چلاغ شی یا زیبایت رک از دست بدی این پدرته با این ...

پدر و بخصوص مادر بوی خدا میدن ولی بعضی پدرها هستن خیلی بی مسولیتن و مایه بدبختی همسر و فرزندن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اونکه اره ولی از بین ۱۱تا بچه این مونده برام

ماشالا 11تا 🤩 منم ته تغاریم بااینکه متاهلم همه کاره خونه بالامم

پارتنرم،برادرام و مادرم،درسته بابام مهربونه ولی بروز نمیده اکثر اوقات و به شدت تعصبیه ولی خب حداقلش خیلی سال پیش تصمیم درستو گرفتن که منو اینجا بدنیا اوردن

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

پارتنرم،برادرام و مادرم،درسته بابام مهربونه ولی بروز نمیده اکثر اوقات و به شدت تعصبیه ولی خب حداقلش ...

چقد خوشبختی همه مردای زندگیتو کنار هم داری🥺

مامانم، بابام ❤️

خدا حفظشون کنه عزیزکم

نه ۱۱تا بچه که ندارم۱۱تا سقط شدن

11تا فرشته داری دورت بگردم خدا برات حفظ کنه پسرتو 🤩🥺

چقد خوشبختی همه مردای زندگیتو کنار هم داری🥺

عزیزم اینطوری ام که فکر میکنی نیست🩵

خدا چیزیو به کسی نده،عوضش یه در دیگه واسش باز میکنه🤍

یکی از آرزو هام این بود بابام آدم ساپورتیوی باشه و لوسم کنه که اینطوری نبود

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

آها چرا جاری بزرگم که بهش آبجی میگم ....همه جوره هوامو داره خیلی با محبته تو مشکلاتمم خیلی خوب راهکا ...

یعنی جاری انقد خوبه؟؟

عزیزم اینطوری ام که فکر میکنی نیست🩵خدا چیزیو به کسی نده،عوضش یه در دیگه واسش باز میکنه🤍یکی از آرزو ...

مردا سخت ابراز میکنن

شوهر چون اولوتش منم ولی بابام اولویتش همیشه و تا ابد مامانش بود

شوهرم چون براش مهمه اول من تو ارامش و رفاه باشم ولی بابام از رفاه و ارامشون همیشه زد بخاطر خانوادش شامو ناهارمونو میبرد اونور ما گشنه میموندیم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

برا من همشون فداشون بشم عالین همتا ندارن فقط جاری بزرگم و یجور خاص دوست دارم خدا بهم نعمت دادتشون

خوشا ب سعادتت