2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8338 بازدید | 269 پست
من مقاله زیاد خوندم بچه ها اگه تعدادشون 4تا یا 5تا باشه از نظر اجتماعی روحی روانی و یادگیری حل مسئله ...

نه اتفاقا اون خانوم درست میگه

من خیلی تحقیق کردم و واقعا بچه بیشتر از ۳ تا یا ۴ تا نهایتا آسیب میزنه به بچه ها و هیچکدام توجه کافی نمیگیرن

تموم کن تشویق به قتل روسقط هراسی یعنی چیسقط هم جسمی هم روحی بار منفی زیادی برای مادر داره بار گناهش ...

برعکسش هم لزوما بی عارضه نیست و میتونه نتیجه فاجعه تری داشته باشه

نظر من به شما مربوط نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برعکسش هم لزوما بی عارضه نیست و میتونه نتیجه فاجعه تری داشته باشهنظر من به شما مربوط نیست

نظر شما به همه مربوطه به جان چند نفری که ممکنه پست شما رو ببینن و سقط کنن

برعکسش هر عارضه ای داشته باشه قتل نیست گناه نیست

واقعا چی گیرتون میاد از زیر پا گذاشتن حکم خدا؟با دادن مجوز به قتل یک طفل معصوم

شرط میبندم مادر نیستی البته مادر بیرحم هم کم نیست که حاضره بچه رو تیکه تیکه کنن دست و پاش رو قطع کنن کورتاژ دقیقا همینه

بله قتل نیست زجرکش کردنه که به مراتب از قتل بدتره

شما ضامنی که هر بچه ناخواسته دنیا میاد زجر کش میشه؟از خدا بالاتر میدونی حتما

من خودم ناخواسته ام بهترین زندگی رو هم داشتم و دارم

شما ضامنی که هر بچه ناخواسته دنیا میاد زجر کش میشه؟از خدا بالاتر میدونی حتمامن خودم ناخواسته ام بهتر ...

چرا درست نمیخونی با اعتماد به نفس حمله میکنی؟ مگه گفتم همه ناخواسته ها باید بمیرن

دیگه حوصله ندارم به زن گنده خوندن یاد بدم

کسانی که ترویج و عادیسازی سقط جنین میکنن یسریهاشون جزو ارتش شیاطین جنو انس هستن کلا شیاطین جن و انس برای اینکه جنین نوزاد کودک ها ...کشته بشن تا اربابان شیطانیشون قدرت بگیرن توجیهات و دلیلهای مسخره میارن و این عمل شنیع رو عادیسازی و ترویج میکنن خدا لعنتشون کنه بخاطر همین موجودات کریه االذات و پلید و پر از عقده و روانی بمرور جامعه دچار عوارضی دنیوی و اخروی میشه

کسی ک شرایط نداره همون بهتر سقط کنهبچه توی خانواده بیمار و متلاشی یا تو فقر و نداری بیاد چیکار؟؟خدا ...

«فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است.»

سوره اسرا آیه ۳۱

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خب تویی که اعتقادت اینه که اصلا سقط تو گزینه هات نیستمن برای اونایی گفتم که سقط تو گزینه هاشون هست و ...

«فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است.»
سوره اسرا آیه ۳۱

متوجهید یکسره دارید با کاربرا بحث میکنید و از حرام خدا دفاع میکنید؟ از قتل دفاع میکنید؟

گرفتن حق حیات از یک موجود بی گناه هیچ توجیهی نداره

هر فکری هم کسی داشته باشه باید قبل از تشکیل نطفه فکر میکرد

وقتی کار از کار گذشت باید تسلیم امر و دستور خداوند شد نه اینکه مقابل خداوند ایستاد

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تجربه عکسش رو برای خیلی ها دیدملطفا اینقدر مادرا رو نترسونید از خیالات خودتون که بچه سقط کنی یهو اسم ...

خیلی خنده داره

بنظرشما کشتن آدما تخیلاته؟! 😶

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه اتفاقا اون خانوم درست میگه من خیلی تحقیق کردم و واقعا بچه بیشتر از ۳ تا یا ۴ تا نهایتا آسیب میزنه ...

نمیدونم منکه مقاله زیاد خوندم تعداد بچه ها 4 یا 5 تا باشه خیلی بهتره حتی اطرافیانم هم هستن خانواده هایی که 6 تا یا 7تا بچه دارن و بچه هاشون فووووووق العاده با ادب و مسئولیت پذیر و کاری و عالی هستن خداروشکر

ولی اوناییکه 2 یا 3تا هستن بچه هاشون اصلا اندازه اونا کاری و مسئولیت پذیر نیستن

نمیدونم منکه مقاله زیاد خوندم تعداد بچه ها 4 یا 5 تا باشه خیلی بهتره حتی اطرافیانم هم هستن خانواده ه ...

عجیبه برام چون من خیلی تحقیق کردم حالا نمیدونم چه مقاله هایی خوندید شما

خب عزیزم مشکلت همینه دیگه که فکر میکنی با ادب بودن و کاری بودن و مسئولیت پذیر بودنشون نشونه سلامت روانه!

اتفاقا این نشون دهنده فشار زیاد تو خانواده اس نه خوب بودن بچه ها و اون بچه هایی که به قول شما اندازه اونا کاری و مسئولیت پذیر نیستند مشخصه دارن بچگیشون رو میکنن و شاد ترن و آفرین به خانواده هاشون!

من دوتا بچه این مدلی که دیدم و از خودشون شخصا بدون حضور پدر و مادر پرسیدم هیچکدوم راضی نیستن و البته دوست خودم که ۶ تا بچه ان همیشه میگه ترجیح میداده کمتر بودن چون توجه کمتر بوده و اون چیزایی که شما خوب میدونید ولی در حقیقت آسیب هست رو داشته تو زندگیش به علاوه اینکه به اندازه اونایی که کمترن توجه ندیده !