2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8711 بازدید | 269 پست

اسی با تاپیکت خیلی ناراحت شدم وبغضی منم بچه خیلی دوست دارم بچه دومم ناخواسته شد الان13و11ساله اند خودم دوست دارم بچه دیگه ای داشته باشم ولی هیچ کس منتظرش نیست بچه هام باهم دعوا میکنن کاهی شوهرم بد رفتاری میکنه این ماه قرص جلوگیری هامو مصرف نکردم الان دوسه روز مونده به پری طرف چپم سمت تخمدان ها یه دردخفیفی داره موقعی که راه میرم کمی بیشتره

تا اتقاق های پیش روم پشیمون شدم چرا قرص هاموخوردم

بچه ای که هیچ کس منتظرش نیست به جز من بی پشتوانه

اگه حامله بشم امکان اینکه یه دکتربرم ندارم میخوام به کسی نگم تا ماه هشتم اینا قدم بلنده شکم دارم هیچ کس متوجه نمیشه

اگه به کسی بگم همش میخواند مسخرم کنن

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو عقد باردار شدم ناخواسته شوهرم خون به پا کرد ولی سقط نکردم با همه حرفا و کنایه ها نگهش داشتم هم ...

خداوند به حق مادر امام زمان صالح ترین و سالم ترین فرزند رو نصیب شما بکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همش ميگم الان چجوريه بزرگ شده يا همون جوري هست يه فكرايي مياد تو سرم كه خودت تجربه داري ميزونياره اس ...

من سه چهار ماهه تو شکمم میمردن بچه هام

جونم به لبم رسید

الانم میگم هرچی خدا بخواد همون بهترینه

پس تسلیم خواست خدام

اولاش سخت بود بعدا کم کم دلم اروم گرفت فقط میگم خدایا شکرت هرچی تو بخوای منم همونو میخوام

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
یادمه دکتر هلاکویی جزو اون لیستی بود که میگفتن مجوز مشاوره و اینا نداره جزو روانشناسی های زرد محسوب ...

نه پس روانشناس های داخل کشور خوبن

بی سوادن و فقط بلدن محتوای زرد تحویل مردم بردن

تازگی هم که هرکی از راه نرسیده روانشناس شده

هلاکویی شاید کلی صحبت کنه اماااا زرد نیس

استار عزیز

خدا بهت صبر بده. واقعا خیلی سخته. با تک تک جملاتت اشک ریختم و واقعا حالم دگرگون شد. منم دقیقا سه ماه بعد زایمانم دوباره باردار شدم. حالم خیلی بده همش بیقراری های دختر کوچولوم رو که میبینم میگم خدایا من چجوری میتونم از پس دوتا بچه بربیام

هیچ موقع به سقط فکر نکردم ولی به قول شما از داشتنش هم خوشحال نیستم. قلبم اونجوری که باید براش نمیتپه... تاپیکت رو خوندم واقعا فهمیدم چقدر ناشکری کردم

نه پس روانشناس های داخل کشور خوبنبی سوادن و فقط بلدن محتوای زرد تحویل مردم بردنتازگی هم که هرکی از ر ...

نمیدونم والا. من بر اساس لیست سازمان نظام روانشناسی گفتم. فکر نمیکنم با این معروف بودن اگر واقعا علمش رو داشته باشه مجوز گرفتن براش سخت باشه

البته من تا حالا صحبتاش رو گوش ندادم. بعضی جملات ترندش رو خوندم چندان جالب نبود برام

خیلی قوی بودی که نگهش داشتی از ازمایش سربلند اومدی بیرون

من یه ۴ ساله داشتم یه یک سال ونیم

فکر کردم حاملم شوهرم دوروز توخونه خوابید سرکار نمیرفت از ناراحتی

فوق العاده مذهبیه ولی میگفت اگه بچه باشه باید سقط کنی

خداروشکر حامله نبودم

هیچکدوم تضمین صد درصدی ندارن. بعدم اومدیمو طرف حماقت کرد اصن و خوب جلوگیری نکرد، اصلا برام مهم نیس س ...

خوب میگم چندتا روش پیشگیری داشته باشن که باردار نشن اتفاقا من خودم باردار نمیشدم ده سال مشکل داشتم موقعی که باردار شدم تو یکسال دوبار تصادف کرویم شوهرم از کار بیکارشد حتی نون خالی نداشتیم بخوریم بدترین بارداری عمرم داشتم حسرت همه چیز به دلم موند ولی چهل روزگی بچم یه کار خوب گیر شوهرم اومد دنیا اینقدر جای عجیبیه که خدامیدونه

نمیدونم والا. من بر اساس لیست سازمان نظام روانشناسی گفتم. فکر نمیکنم با این معروف بودن اگر واقعا علم ...

درسته حرفاش کلی چون بیشتر جامعه شناسی خونده تا بالینی

تو مواردی مثل بچه دار شدن و ازدواج که پیچیده اس

باید به حرفاش گوش کنی و از این کلی گویی استفاده کنی که بی نهایت درسته

مثلا من خودم مثل همه دخترای دیگه بهم میگفتن قیافه و علاقه مهم نیس و بعدا درست میشه

اماااا با اینکه فشار زیادی روم بود و پدر زورگویی که داشتم

رو حرف هلاکویی موندم و تا فرد دلخواهم پیدا نشد شرایط رو تحمل کردم

و الان ازدواج موفقی دارم

نه فقط بخاطر این معیار بلکه بخاطر معیار های دیگه ای که دکتر بهش اشاره کرده و این فقط یکیش بود

کاش منم یهو ندونسته و ناخواسته دومی رو باردار بودم بعدش متوجه میشدم دخترم از صبح تا شب میگه تنهام ابجی میخوام

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تجربه عکسش رو برای خیلی ها دیدملطفا اینقدر مادرا رو نترسونید از خیالات خودتون که بچه سقط کنی یهو اسم ...

تموم کن تشویق به قتل رو

سقط هراسی یعنی چی

سقط هم جسمی هم روحی بار منفی زیادی برای مادر داره بار گناهش که دیگه هیچی

نصف بیشتر مردم دنیا ناخواسته ان میخوای بزن همه رو بکش