2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8711 بازدید | 269 پست
اتفاقا منم از نظر علمی میگمبچه نباید بیشتر از ۳ تا باشهچون بچه ها تو جامعه امروزی آسیب میبینن

من مقاله زیاد خوندم بچه ها اگه تعدادشون 4تا یا 5تا باشه از نظر اجتماعی روحی روانی و یادگیری حل مسئله و.... براشون مفیده و خیلی چیزا رو میتونن بین خودشان یادبگیرن مخصوصا اگه فاصله سنی شون خیلی نباشه و همه شون باهمدیگه بزرگ بشن

صد تا ریپلای گرفتم من نمیدونم اینا تو واقعیت کجان اینجا جمع شدن ارتش متحجران تشکیل دادنشما که اومدی ...

من خودمم معتقدم تا بحرانی نبودن شرایط واقعا نباید سقط کرد بهرحال این جنین نتیجه اعمال خودشه دیگه، و باید دست به تغییرات و بهبود وضعیت بزنه تا بدنیا اومدن بچه. ولی یه وقتایی وااقعا شرایط مساعد نیست، فقر و مشکلات حاد زناشویی ازاون چیزا نیست که بگی خب ایشالا درست میشه. نه نمیشه و اون بچه با روحیه ظریفش ذره ذره نابود میشه. از روی هوا حرف نمیزنم دیدم و تجربه کردم که میگم

.

مهم نیست برام هرچی میخوان بگن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

اسی خدا بهت صبرو ارامش بده امروز دم مدرسه یه خانمی رو دیدم گفت اومدم دنبال دخترم کلاس اوله گفت دو تا دخترم ۵ماه پیش بر اثر گاز گرفتگی فوت کردن دلم اتیش گرفت😭 میگفت یکیش ۱۶ سال یکیم بزرگتر بوده گفتم خدا به دلت ارامش بده داغ بزرگیه اسی اون دوتا رو باهم از دست داده بود خودشم خونه نبوده😔

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

آها باشه جواب دادن هم شد بهم ریختن؟!.... نمردیم و معنی بهم ریختن هم متوجه شدیم.... منم نظرمو گفتم وا ...

خب دیگه خودت خودتو دیس میکنی

نظر من یعنی فشاری شدن

فشاری شدن تو یعنی نظر دادن

این همه منطق از کجا آوردی😂من نظرمو پست کردم شما ریپلای کردی که نظر نده چون من از حرف حق میترسم جالبه

کاندوم وقرص گذاشتن برا همین موارد

هیچکدوم تضمین صد درصدی ندارن. بعدم اومدیمو طرف حماقت کرد اصن و خوب جلوگیری نکرد، اصلا برام مهم نیس سر اون شخص چی میاد، حرف من یه بچه هس که اگه تو زندگی داغون و فقیر بخواد بیاد بیشتر از یکبار میمیره.

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کدوم خدا؟ خدای من یا خدای تو؟ خب هر کی فکر میکنه خدای خودش اصلیه اینجا مشکل شد دو تا چی کار کنیم پس ...

خدا زیاده؟؟؟؟؟

خدای من یا خدای تو؟؟؟

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که متاسفم برات

تو از شستشوی مغزی هم گذشتی....

خدا یکی بیشتر نیست جر الله

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

من مقاله زیاد خوندم بچه ها اگه تعدادشون 4تا یا 5تا باشه از نظر اجتماعی روحی روانی و یادگیری حل مسئله ...

اما من حرف و آموزش دکتر هلاکویی رو میگم

که میگه یکی کمه

بیشتر از ۳ تا هم آسیبه برای بچه

شما هم ببین مقاله ای که خوندی آپدیت شده یا نه

تو دنیای امروز ۲ تا و ۳ تا کافیه با فاصله سنی کم

من خودمم معتقدم تا بحرانی نبودن شرایط واقعا نباید سقط کرد بهرحال این جنین نتیجه اعمال خودشه دیگه، و ...

درسته عزیزم

ولی من میگم اگه مسئله بین زن و شوهر انقد حاد هست

بهتر نیست قبلش جلوگیری کنن؟!....

وقتی زن و شوهر میخوان باهمدیگه بمونن و تصمیم به جدایی ندارن چرا بچه شونو قربانی کنن و بکشن؟!.....

خب دیگه خودت خودتو دیس میکنینظر من یعنی فشاری شدنفشاری شدن تو یعنی نظر دادناین همه منطق از کجا آوردی ...

بیخیال عزیزمن بیخیال. نظره دیگه یکی موافق یکی مخالف. چه اهمیتی داره. حرفمونو زدیم و تمام

هیچکدوم تضمین صد درصدی ندارن. بعدم اومدیمو طرف حماقت کرد اصن و خوب جلوگیری نکرد، اصلا برام مهم نیس س ...

شاید خدا میخواد به وسیله این بچه که تازه به خانواده شون میاد فقرشون ازبین بره کسی چه میدونه.....

اسی خدا بهت صبرو ارامش بده امروز دم مدرسه یه خانمی رو دیدم گفت اومدم دنبال دخترم کلاس اوله گفت دو تا ...

دقیقااا این داغ سنگین تر

بچه ای که دوبار هم ندیدیش زودتر فراموش میشه

درسته تو شکمت بوده نه ماه

اما بزگ شدنش رو که ندیدی