2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9214 بازدید | 269 پست
واقعا تصميم گيري سختهاما خودت بايد بسنجي اگر ميخواي نبايد بزاري دير بشه چون ميدوني كه معلوم نيست چند ...

شوهرم راضیه نمیدونم چکار کنم خودم دو دلم

ازدواج دوممه یه دونه پسر شش ساله دارم از ازدواج قبلم

دلم میخواد از شوهرم بچه داشته باشه ولی یک ترسی رفته توی وجودم

عزیزم هرکسی از نظر خودش مشکلش بدترینه شاید از نظر شما این داغه بزرگی نباشه شاید داغه جون بدتر باشه و ...

اتفاقا منم از نظر علمی میگم

بچه نباید بیشتر از ۳ تا باشه

چون بچه ها تو جامعه امروزی

آسیب میبینن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بهتر نبود چون اسی مطمئن نبود که بچش بدنیا میاد و بعدش اینجوری قراره بمیره..... هیچکس از آینده خبر ...

خودمم ميگم شايد خدا ميدونست خيلي سختم ميشه خودشاينجوري صلاح ديد و بردش

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

الهی بگردم 🥺🥺🥺🥺

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

اسی جان مطمئن باش فرزند دلبندت که رفت اون دنیا صداتو میشنوه و الان تو بهشته ازش بخواه برات دعا کنه تا حال روحیت بهتر بشه

بنظرم فرزندت دوست داره قطعا مادرش توی این دنیا خوشحال باشه پس سعی کن روحیهات رو حفظ کنی از خدا واست بهترینها رو طلب مبکنم 🌸☺🌼🌼🌼

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
به قول خودت خدا خودش هم میتونه هم میدونه چی کار کنهتو رو سننه عزیزم سرتو از تو حساب کتاب خدا و بنده ...

والا فعلا که شما اومدی یه نظریه غیر منطقی رو مطرح کردی نه من 😂

من فقط حرف خدا رو برات تکرار کردم که شاید ندونی که مثل اینکه هیچی نمیدونی...😂

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

خداصبرتون میده .ان شالله شادی از بچه هات ببینی .خودت ناراحت نکن شما تقصیری نداشتید.الهی شکر سربلند شدید

توام کمتر حکم قتل بده روشنفکر دوهزاری

ما حکم ندادیم

کافر همه را به کیش خود پندارد حکم و اجبار برای شماست ما حکم نمیدیم منطق ماجرا رو نگاه میکنیم که زجر دادن یک انسان در شرایط نامساعد قتل فجیع تر و تدریجی تریه اون هم برای کسی که ناچاره و مایله خودش وگرنه مختاره ابن تصمیم رو بگیره یا نگیره ما کاری نداریم

کاربر تاریک فکر دو قرونی عزیز

تجربه ثابت کرده اونی که میترسه و حس ضعف میکنه میخواد مخالفا اصلا حرف نزننوگرنه اونی که اهمیت نمیده و ...

آها باشه

جواب دادن هم شد بهم ریختن؟!....

نمردیم و معنی بهم ریختن هم متوجه شدیم....

منم نظرمو گفتم واقعا جای تعجبه چرا انقد بهم ریختی....

من تازه سقط کردم چون نمیخواستم بچه ام مثل دوتای بچه دیگه ام یه پدرنامردداشته باشه نمیخواستم مثل دوتای ارزومرگ سه تامون بشه ارزومرگ چهارتامون نمیخواستم ....ولی داغش تاابد روقلبم تاابد میسوزم شبی که خواستم بندازمش گریه کردم گفتم یا فاطمه زهرا امانتمونگه دار تابیام.گفتم خدا خودت میدونی نمیدونم

ولی جاش دردداره بچه نوزادمی بینم تا ریشه ام میسوزه

با همون منطقی که درموردش حرف میزنی جوابت رو میدمبه کسی که حرف خدا رو تکرار میکنه میگن شستشوی مغزی ش ...

کدوم خدا؟ خدای من یا خدای تو؟ خب هر کی فکر میکنه خدای خودش اصلیه اینجا مشکل شد دو تا چی کار کنیم

پس به عقل رجوع میکنیم و به تصمیم منطقی دیگران در شرایط استثنا توهین و حمله نمیکنیم وگرنه اگه به تعصب باشه خدا زیاده حرف نسبت داده شده به خدا زیادتر