2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9214 بازدید | 269 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عنوانتون خطاب به همه بود نگفتید فقط اگه تو شرایط من هستید منم برای همون گفتم چهار تا بچه از نظر مالی ...

😐 شا همه بچه هاتو سقط کن

ول کن دیگه بنده خدا داره دو کلمه حرف میزنه هی وسط صحبتش

ای بابا

زشته اه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
منم 😔

وقتی فهمیدم فوت کرده تا الان دارم گریه میکنم دیگه نتونستم بخونم اسی خدا به دلت صبر بده ببخشید از تاپیکت میرم بیرون حالم خوب نیست😭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

قطعا اون بچه وخدا شمارومیبخشه شرایط روحیت بدبوده میدونم اما خداخیلیبخشندخ هس ،اگربرنامه زندگی پس اززندگی دیده باشی گفت بچه هاییی که فوت شدن پیش حضرت زهراهستن وجاشون بسیار خوبه اصلا نگران نباش اون الان لهترین جا داره

خداوند رسما و علنا در قران آیه داره که فرزندان خود را از ترس فقر نکشید. چطوری به خودت اجازه میدی رو ...

خب منم دکتر دیدم به این حرفا میخندید الان باید استناد کنم؟ از نظر منطقی هیچ ارتباط مستقیمی بین اینکه تو بچتو سقط کنی بعد سرطان بگیری وجود نداره هر کی تلقین خودشو داره

کسی که مذهبیه و بر اساس قران پیش میره اصلا سقط نمیکنه اونا اصلا مورد بحث من نیستند درباره کسی حرف زدم که مجبوره و جزو گزینه هاش هم هست و بیچارشون کردید با توهیناتون که درد میگیرند مرض میگیرند و...شما به چه حقی همچین چیزهایی میگید سرطان شده سوژه شما برای تحقیر علنا به خیلی افراد توهین میکنید که علت بیماریشون گناهه

بیماری جسمی ریشه در گناه نداره و سقط هم در ۱۰۰ درصد مواقع کار غلطی نیست

من دیگه جواب هیچکس رو تو این تاپیک نمیدم و جواب تو رو هم نمیخونم این سایت اصلا پتانسیل بعضی فرهنگ سازی ها رو نداره فقط آماده توهین هستید بدون اینکه یه لحظه فکر کنید مثلا بچه ای که تو بدترین شرایط متولد میشه آیندش چی میشه شما گردن میگیری؟ خیر فقط اینجا زبونت درازه

عزیزم خدا بهت صبر بده

اون جاش خوبه ، نازکش داره نگرانش نباش

مواطب خودتو اون سه تا باش

خدا به دلت ارامش بده

اسم براش گذاشتی؟

من اسم فسقلی هامو گذاشتم که وقتی مردم رفتم اون دنیا راحت بتونم پیداشون کنم💔🙂

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️