2777
2789
عنوان

بچه دوم راحت تر بود یا سخت تر

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچه اولم دختره .دومی پسر اصلا قابل مقایسه نیستن من فکر میکردم چون تجربه دارم دومی راحته ولی اینطوری نبود و دومی هم چالش های خاص خودش و داشت و واقعا هر بچه با بچه دیگه متفاوته مخصوصا اگه جنسیتشون فرق کنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

فرزند دوم من بچگی خیلی مریض میشد ،تشخیص نمیدادن چشه، برای همینم خیلی نسبت به اولی سخت گذشت بهم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بی بچگی بهتره

دقیقا، من نه خوابم سر وقته نه غذا خوردنم نه میتونم یه فیلم سینمایی ببینم نه میتونم بازار برم نه تفریح،

سرو کله زدن با کارمندای بهداشت یه طرف عوارض واکسناش یه طرف دیگه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

دقیقا، من نه خوابم سر وقته نه غذا خوردنم نه میتونم یه فیلم سینمایی ببینم نه میتونم بازار برم نه تفری ...

دیگه سبک زندگی یه مادر با یه دختر مجرد که مسولیت خانوادگی خاصی نداره خیلی فرق داره

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دیگه سبک زندگی یه مادر با یه دختر مجرد که مسولیت خانوادگی خاصی نداره خیلی فرق داره

اونوقت تاپیک بغلی دعوا سر این بود که متاهلی خیلی خوبه

الان از شدت سردرد چشمامم درد میکنه تازه با شوهرمم دعوام شده

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

اینو به اونایی بیگودی که دنبال دوم سومی اند

گفتم، میگن دیگه هرکاری سختی خودشو داره