2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه قهر كرد و رفت...

723 بازدید | 51 پست

سلام ،من چند ساله دارم تو يه شهر ديگه كار ميكنم و خرج زندگي و بچمو ميدم،به جاش شوهرم به بهانه ادامه تحصيل ٣ ساله خودشو از زندگي كشيده كنار...چند روزه شرايط كاريم سخت شده،بهش فشار آوردم كه بسه ديگه من ميخوام برگردم،نوبت ادامه تحصيل من شده.ميگه باشه،برگرد بيا مشكلي نيست،اما آخه چجوري،شوهرم بيكاره...بهم گفت قدر مخارج خودت و بچه طي دوران تحصيلت پس انداز كن بعد بيا.گفتم باشه، ولي خرج دانشگاه تو و ماشين رو نميدم،آخه شوهرم دانشگاه آزاديه و مخارج ماشين هم بالاست.بازم ميگفت باشه ولي ميدونم الكي ميگه،وقتي بيكاره معلومه مياد از من پول ميگيره...ديروز نزديكه ٣٠٠ هزار تومن از كارت من كشيد بيرون،منم ناراحت شدم،گفتم آخه چجوري ميخواي از خرداد خرج زندگي بدي،تو كه هنوزم از كارت من برداشت ميكني،گفت اعصابمو خورد نكن،تو اخلاقت بد شده همش بهانه ميگيري،من به تو آزادي دادم اومدي برا خودت يه شهر ديگه راحت كار ميكني،خيليا آزادي تو رو ندارن...بعد هم قهر كرد و ساكشو جمع كرد و با أوقات تلخي رفت...😢

شما جاي من بوديد با همچين شوهري چكار ميكرديد،برميگشتيد شهر خودتون يا ميمونديد سر كارتون؟ تابلوئه كه بعدش نميتونه مخارج زندگي رو بده

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا دوره زمونه برعکس شده؟ تو کار میکنی خرج تحصیل شوهرتو میدی اونم تو یه شهر دیگه؟؟؟ چی میشنوم واقعا.. خودت پروش کردی ول کن بزار بره بابا..شوهری که پول ت جیبی از زنش بگیره بره که برنگرده صدسال.. والا خیلی خرجتو میده که ناراحتی؟

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

عزیزم ب بعدش فکر نکن اخرش مجبور میشه ب ی کاری بره فکر مخارج تحصیلشو نکن 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

عزیزم ما جای شما بودیم از اول خرج زندگی و تحصیلات رو گردن نمی گرفتیم حالا اگ شاغل بودن میهاستی کمکش کنی تو زندگی ک قشار بش نیاد بحثش سواست..

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

اول از همه رمز کارتت رو عوض کن. یا ی حساب جدید باز کنه پولاتو بریز توش. به اینم نگی ها. تا وقتی بدونه تو پول داری معلومه کار نمیکنه

جل الخالق!!! کار میکنی خرج زندگی اونو میدی؟

برگرد سر خونه زندگیت پیش بچه ات‌.

اونم ی خاکی تو سرش میریزه بالاخره