این روزا متاسفانه خیانت از جانب هر دو طرف زیاد شده من کاری به زن ها و علت خیانتشون ندارم روی آقایون فوکوس می کنم به نظر من دو مورد زیر اگه همزمان باشند مرد خیانت می کنه
۱ـ خدا نترسی یا به عبارت دیگه بد ذاتی
۲ـ بی اهمیت بودن از دست دادن زن و زندگیش به عبارت دیگر مرد بدونه زن در هر شرایطی کنارش می مونه
مورد اول تکلیف روشنه ، همش به ذات خود مرد بستگی داره و کاری از زن برنمیاد به خاطر همین با کسی ازدواج کنید یا خداترس باشه یا حداقل وجدان داشته باشه
مورد دوم اما مرد نقشی ندارد تماما در کنترل زن هست و زن می تونه کاری کنه اون شرط هیچوقت عملی نشه
اما چطور؟
زن باید شرایط رفتن رو داشته باشه ( اگه نداره باید تلاش کنه مهیا کنه) تا هر لحظه اراده کنه بتونه با آسیب کمی جدا بشه شرایط رفتن سه تا است
استقلال مالی
استقلال عاطفی
حفظ زیبایی
یه چی در گوشی بهتون بگم تا یه چیزی رو به مردا نگید متوجه اون چیز نمیشن ، مث بچه ها همه چیو باید توی ذهنشون جا بندازید
پس حتی اگه شما هر سه مورد بالا رو داری این کافی نیست باید بارها و بارها با متن سازی به شوهر بفهمونی که اگه خیانت ببینی یک ثانیه واینمیسی ، بارها و بارها بگو یک عمر درس خوندم زحمت کشیدم تلاش کردم مستقل شدم تا با کسی زندگی کنم که عشق بدم و عشق بگیرم و اگه ببینم تلاشم یک طرفه است توی این زندگی نمی مونم اینقدر بگو تا در ذهن مرد مث یک باور جا بیفته که خیانت به ضرر خودشه و همسرش واقعا جدا میشه و شوخی هم نداره
زندگی بالا پایین زیاد داره حتی اگه الان در بهترین موقعیت هستی عقل حکم می کنه دو ساعت در روز رو به یادگیری هنر ، حرفه و مهارتی اختصاص بدی و برای درآمد داشتن تلاش کنی و همینطور اگه زیباییت رو حفظ کنی بعد از جدایی موارد ازدواج بسیاری برات هست.
« زندگی بهت می فهمونه تکیه به درآمد و زیبایی خودت مهم تر از تکیه به شوهر است.»