2777
2789
من ریاضی قویی داشتم و در اصل باید ریاضی و فیزیک رو انتخاب میکردم اما خب تحت شرایطی رفتم انسانیبرای د ...

میشه بگید چه شهری هستین و کجا کار میکنید

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه درباره رشتتون بگید من نمیدونم چیه

یکی از رشته های کارشناسی ارشده. با پایه لیسانس علوم آزمایشگاهی. هماتولوژی یعنی خون شناسی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

یکی از رشته های کارشناسی ارشده. با پایه لیسانس علوم آزمایشگاهی. هماتولوژی یعنی خون شناسی

اها پس گرایش علوم آزمایشگاهی هست

موفق باشید

تجربی بودید درسته ؟

میشه درباره ش یکم بگید سخت بود یا نه و چطوره کلا

اها پس گرایش علوم آزمایشگاهی هستموفق باشیدتجربی بودید درسته ؟میشه درباره ش یکم بگید سخت بود یا نه و ...

بله تجربی.

ببین علوم آزمایشگاهی چون جامعه، و همه درسها رو باید بخونی خب سخته و سنگین. کلی میکروب شناسی، ویروس شناسی ، باکتری شناسی ، ایمنی شناسی ، خون شناسی ، بیوشیمی و..... باید خوند

اها پس گرایش علوم آزمایشگاهی هستموفق باشیدتجربی بودید درسته ؟میشه درباره ش یکم بگید سخت بود یا نه و ...

درمورد هماتولوژی هم رشته اول محسوب میشه. چون هم اختلالات و بیماری های خونی طیف گسترده و سنگینی داره و هم اینکه پذیرشش از تمام رشته های دیگمون کمتره، رتبه خیلی بهتری میخاد

بله تجربی.ببین علوم آزمایشگاهی چون جامعه، و همه درسها رو باید بخونی خب سخته و سنگین. کلی میکروب شناس ...

نه منظورم در مورد تجربی توضیح بدید