2777
2789
منم دیت نرفتم تجربه دوستام بود اره اول خوب نشونه گذاری کن تیر رو که زدی رها کن یعنی حواست نیست که حو ...

واااااای خیلی قشنگ توضیح دادی😂😂😂😂😂😂

نه، میگیرم کامل چی میگی🤣 باید بگردم دنبال طعمه، اینجوری فایده نداره😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای خیلی قشنگ توضیح دادی😂😂😂😂😂😂نه، میگیرم کامل چی میگی🤣 باید بگردم دنبال طعمه، اینجوری فا ...

اره فردا لباس رزم بپوش و به نیت خالص ازدواج برو شکار😂😂

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

کتابخونه علوم پزشکی دیگه😂 چی بگم من توقع نداشتم نامرد در قالب کمک کردن نزدیک شد

اااای بابا خب متاسفانه باید همینجا به این رویای شیرین پایان بدم... 😂😂🖤 منو راه نمیدن اونجا که :(، غیر دانشجوها رو راه میدن تو کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی؟

خوب رشتم ریاضی بود بعدش برق رفتمبعدش ارشد صنعتی اصفهانبعدش دکتری نظام مهندسیم دارم

مشکلت چیه الان ؟ به دختری پیشنهاد میدی ولی محلت نمیدن و ردت میکنن ؟؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

باید برم کتابخونه مث تو

من به نیت ازذواج نرفتم امتحان داشتم، داشتم به سرم میزدم مریض هم بودم بعد آمد نشست گفت جیشده و ..تا صبح ۳ ۴ بار هی زنگ میزد چفدر خوندی چفدر مونده اون امتحان رو ۱۶ گرفتم رعد برای تشکر شیرینی دادم و ادامه دار شد😂😂

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️