2777
2789
دخبر خیلییی پولدارن کارمند بانک و کلی تشویقی و ...

میدونم عزیزم

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت ماهی ۱۰ گرم طلا میتونی پس انداز کنی😂

اگر قیمت ها داخل کانال ۱۲ اومد بمونه و بالاتر نره

ولی بعد عید که گرون میشه فک نمیکنم

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

اگر قیمت ها داخل کانال ۱۲ اومد بمونه و بالاتر نره ولی بعد عید که گرون میشه فک نمیکنم

ولی فارق از اخلاق و شکل و ظاهر مالی تامین هستید دوستم باباش کارمند بانک بود خیلیی تشویقی و پول داشتن

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ازدواج چه ربطی به درس داره باید خودت مهارت داشته باشی و گرنه معین کرمی هم استاد شریفه و ....

چی میگی حاجی برا خودت روشتو نگه دار . مک میگم کسی منو نمیخواد این میگه برو فلان جا مخ بزن

ولی فارق از اخلاق و شکل و ظاهر مالی تامین هستید دوستم باباش کارمند بانک بود خیلیی تشویقی و پول داشتن

اگر خودم بانکی بودم اره

فعلا زوده برای این حرف

پنج سال اول آزمایشی و قراردادی هستن

وقتی رسمی بشه مزایاش واقعا قابل شمردنه

اگر خودم بانکی بودم اره فعلا زوده برای این حرف پنج سال اول آزمایشی و قراردادی هستنوقتی رسمی بشه مزای ...

شاید بتونه برات پارتی بازی کنه ت هم بری بانک راهش هست البته باید اول جاپای خودشو محکم کنه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

چی میگی حاجی برا خودت روشتو نگه دار . مک میگم کسی منو نمیخواد این میگه برو فلان جا مخ بزن

چرا نمیخواهد؟؟ حتما یه مشکلی هست شاید بداخلاقی شاید میخواهی کنترل کنی شاید حس امنیت نمیدی شاید هزار تا چیز دیکه برو باشگاه به خودت موهات صورتت برس آرایشگاه برو پاکسازی من لباسای شیک بپوش

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

شاید بتونه برات پارتی بازی کنه ت هم بری بانک راهش هست البته باید اول جاپای خودشو محکم کنه

اگر خودش رئیس شعبه یا معاون بود یه چیزی

فعلا کارمند هست و منم نمیخوام با پارتی جای کسی بگیرم

اون با آزمون و شرایط که داده رفته

دخترا علاوه بر پول به ظاهرم اهمیت میدن برس بهش به اخلاق بخصوص مهربان باش جزئیات رد دقت کن فاصله سنی مناسب داشته باش هم سطح خودت باشه و ..

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️