2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر یا پدر خسیس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینم با جنگ و دعوا مثلا هر روز تنقلات میخرع ولی کم اونم با غر غر دلم میخواست خودش بلد باشع بخره ...

عزیزم درواقع شوهرت خسیس نیست چون از نظر خوراک و ..بهتون میرسه اما اهل تنقلات نیست و اضافه میدونه!!هرکی یه اخلاق گندی داره،اینم اینطوری!

ولی من به عنوان زنی که 19 سال متاهلم بهت یه چیزی رو قاطع میگم،مردها هیییییچچچچچ وقت چیزی رو خودشون نمیدونن،باااااید بگی تا بفهمن،تنقلات میخوای باید بگی،محبت میخوای باید بگی،تفریح میخوای باید بگی،...خلاصه تا نگی متوجه نیستن

منم هیچوقت نمیگفتم،تازگیا دارم به زبون میارم،مثلا پنجشنبه شب زنگ زدم گفتم بیا شب بریم بیرون یه چیزی بخوریم گفت باشه،اگه نگم صد سال خودش نمیگه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
احتمالا خودش از این چیزها خوشش نیاد ؟

باشع که سیری نداره فقط زورش میاد پول بده منم بهش میگم خودمون هیچی خودت دلت نمیخواد بخوری بارداری های قبلم خیلی بهتر بود الان کلا زده به بی بخاری

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم درواقع شوهرت خسیس نیست چون از نظر خوراک و ..بهتون میرسه اما اهل تنقلات نیست و اضافه میدونه!!هر ...

انگار عقلشون نمیکشه

ولی خداییش اگر مرد دیگه ای بو میگفت زنم دلش خواسته چند روزه داره میگه من شده مرغ نخرم شیرینی رو بخرم ولی به فکرم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما حامله ای دیگه وضعیت فرق میکنه. از اول میگفتی بقیه بهتون حق میدانن

من دلم از این میسوزه دید من چند روزه میگم دلم مونده ولی میگه نداشت از اون چیزی تو میخواستی میدونم دروغ میگه ولی خدا شاهده من همیشع به فکرشم گرسنه نره سرکار یا فلان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگار عقلشون نمیکشه ولی خداییش اگر مرد دیگه ای بو میگفت زنم دلش خواسته چند روزه داره میگه من شده مرغ ...

دقیقا عقلشون نمیکشه،پیش خودش میگه شیرینی شیرینیه دیگه،حالا یا کیک یزدی یا ناپلئونی،از دید اون فرق نداره

حالا هم حرص نخور،ولش کن،اگر رفتی بیرون خودت بخر

همیشه ازش پول بگیر،چیزایی که دلت میخواد و میدونی نمیگیره برای خودت بخر

دقیقا عقلشون نمیکشه،پیش خودش میگه شیرینی شیرینیه دیگه،حالا یا کیک یزدی یا ناپلئونی،از دید اون فرق ند ...

زن بیچاره چشمش به دست شوهرشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر آنقدر حرف شیرینی و کیک یزدی زدیم،منم که حامله نیستم دلم کیک یزدی خواست با چایی!!حالا من چه کنم؟؟؟!!!

برو یه چایی دم کن با اون کیک یزدی نوش جان کن،غصه هم نخور،بیخیال،این دنیا خیلی بی ارزشه

استارتر آنقدر حرف شیرینی و کیک یزدی زدیم،منم که حامله نیستم دلم کیک یزدی خواست با چایی!!حالا من چه ک ...

به جان همدیگه بدجور دلم شکست حوصله شام درست کردنم ندارم بچه ها خوابیدن منم سرم گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40