2777
2789
نهلطف نمیکنن وظیفشونه چون بچه بیشتر منتسب ب مرد هست پس خانواده مرد وظیفه دارند مراقبت کنن هم از عروس ...

موافقم

بالاخره نوه شونه اونام بایدحمایت کنن خصوصا اگه بیکار باشن و مجرد

متاسفانه بعضیا فکر میکنن چون عروس خودش خواهر و مادر داره اونا باید زحمت بکشن فقط

انگار نه انگار نوه اونام میشه

مادرشوهر بی خاصیت منم اصن کمکم نبود فقط تعارف الکی میزد من کلا خطش زدم و گله هم بهش کردم کلا دیگه محلشم نمیزارم و خودشم فهمیده و دیگه هیچ انتظاری از من نداره

تازه زایمان کرده بودم دوتا بچه کوچیک تو دستم بود ننه شوهرم و بردارشوهرام با جاریا اومدن خونمون شوهرم یه تعارف زد برا شام

خلاصه موندن شوهرم برگر درست کرد چون دیگه من نمیتونستم شام مفصل بزارم، همون موقع منم از شدت کم خوابی حالت تهوع داشتم باید پذیرایی میکردم هر چند جاریام خودشون کمک کردن ولی بالاخره باید مینشستم پیششون

وقتی رفتن کلی به شوهرم غر زدم که من تازه زاییدم بجا اینکه برام غذا بیارن با دو تا بچه کوچیک تازه باید بهشون غذا هم بدم،من دارم از کم خوابی میمیرم اونوقت تو تعارف شام میزنی و ....

موقعی که زایمان کردم فقط مامانم کمکم بود ننه شوهرم بعد زایمانم رفت موهاشو رنگ کرد کراتین کرد و به خودش میرسید میومد خونه ما

اونوقت من و مامانم تا صب با بچه بیدار بودیم بیشتر حرصی میشدم

دقیقا شده خار چشمم هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم

الان بهت حق میدم کاملا خودم تو این موقعیت بودم

عزیزم وقتی اومدن میبینن که شما با بچه گرفتاری حتما غذا رو که دیگه درست میکنن

بعید میدونم

سرشونو با بچها گرم میکنن که منم با مهمانداری و پخت و پز برسم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسأله مراسم برادرم نیست مشکل اینه که آماده مهمانداری نیستم خیلی بیحالمخیلی خستم کم خوابم استراحت لاز ...

یعنی بعد زایمان تا حالا مهمون دیگه ای نداشتی؟ خواهر برادر خودت ؟ دایی ای عمویی ، هیچکس ؟

معمولا خواهر شوهر از این کارا نمیکنه ،نمیدونم والا جدید بود ، شما بهشون لطفی کردین قبلا ؟

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
راهشو ببندکسی جرات نداره حتی تو مسائل مهم از من چیزی بپرسه

منم نمیپرسن اما با رفتاراشون نشون میدن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
هفته بعد میان و نمیدونم کی میرن..همسرم اجازه نمیده برم .میگه بچها رو سرما میدیاما دوست داره مادر خوا ...

بگو اگه خیلی نگرانی بشین خونه بچه هاتو یه دوساعت نگه دار

منم از خونه بابام نیوردم که الانم تو میتونی وظیفه پدریتو انجام بدی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

باور کن خانواده شوهرم نمیدونن جنسیت بچه چیه و کی ب دنیا میاد حتی تبریکم نگفتن بهم 4 روز دیگ زایمانمه ...

من نمیتونم مثل خودشون باشم بخاطر همسرم که ناراحت نشه

پدرشوهرم مستقیم بهم گفت با دخترا خیلی میگم بیان کمکت اما نمیان.

زنگ هم که از اول زندگیم بهم نزدن ینی دوس ندارن

خب اونا اونجوری که دلشون میخواد رفتار میکنن من نمیتونم و مجبورم با این وضعیت بچه و مراسم و...بمونم و ازشون پذیرایی

واقعیتش دلم از همسرم گرفته

یکبار زبانا نگفت خواهر من اونموقع میگفتی هزارتا کار دارم الان چی شد کارات سهم تموم شد

دور هستن ؟ یه شهر دیگه ؟خب لابد اون تاریخ نشده بیان دیگه گذاشتن الان بیان توقع اسباب کشی نباید داشته ...

والا اگه کارمند اداره ای چیزی بودن نمیسوختم

ول بیکارن..الکی میگه کارای خیاطی.پارچه های مردم.الان چی شد پارچه های مردم تموم شد؟ سفارش نداری دیگه؟

دور هستن ؟ یه شهر دیگه ؟خب لابد اون تاریخ نشده بیان دیگه گذاشتن الان بیان توقع اسباب کشی نباید داشته ...

هرساله همسرم منو میبره اونجا منم کارای خونه رو انجام میدم ظرف میشورم جارو کارای دیگه ..بقول خودشون من مهمون نیستم دختر خونه ام

والا اگه کارمند اداره ای چیزی بودن نمیسوختم ول بیکارن..الکی میگه کارای خیاطی.پارچه های مردم.الان چی ...

وای چقدر بد حرف میزنی

بدم اومد

خودت الان مگه داری اتم می شکافی

تو هم مثل اونایی خب ! باز اونا خیاطی هم می کنن.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

موافقمبالاخره نوه شونه اونام بایدحمایت کنن خصوصا اگه بیکار باشن و مجردمتاسفانه بعضیا فکر میکنن چون ع ...

خاک تو سرشون

معلوم نیست ما عروسیم یا اینا

مادر شوهر منم هرکاری ما میکنیم انجام میده

از من ترگل و ورگل تره

فیس شو و اینچیزا استفاده میکنه

میگه تازه اول جوانیمه

یعنی بعد زایمان تا حالا مهمون دیگه ای نداشتی؟ خواهر برادر خودت ؟ دایی ای عمویی ، هیچکس ؟

نه

چون

افسردگی بعد زایمان دارم

خیلی بیحالم

خیلی شلم

خیلی کمبود خواب دارم

میخام استراحت کنم

بخوابم فقط

خونمون رو هم تازه عوض کردیم

مهمونا بعد این میان

معمولا خواهر شوهر از این کارا نمیکنه ،نمیدونم والا جدید بود ، شما بهشون لطفی کردین قبلا ؟

چرا نباید بکنه؟

چرا این طرز فکر رو جا انداختین ک عروس همیشه باید کلفتیه خانواده شوهر رو بکنه اما خواهر شوهر بیاد کمک عروس افت داره قبیحه

چرا نباید کمک کنه مگه بچه برادرش نیست؟

تازه مادر شوهر پدر شوهرم خودشون میگفتن دخترا رو میفرستیم کمک.هرچند دخترا سرکش هستن و محل پدر مادر نمیزارن

بگو اگه خیلی نگرانی بشین خونه بچه هاتو یه دوساعت نگه دارمنم از خونه بابام نیوردم که الانم تو میتونی ...

من برم مراسم تا یک هفته باید بمونم که آخر هفته بعد همسرم بیاد ما رو ببره.وسط هفته نمیتونم برم یا بیام