2777
2789
عنوان

فامیل شوهرم بعنی هفتا خواهراش اومدن شام خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 38 پست
یا خدا اینا خود قوم یزید هستن ، این همه زحمتی کشیدی براشون کوفتشون باشه

کاربرجدیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قدم نو رسیده مبارک

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش آفرین بزار تاپیکتو باور نکنیم و یاد بگیر اینجا کاربرا خیلی باهوشن سریع تاپیک فیکو میفهمن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
صد درصدوگرنه کدوم خانمی زرشک پلو و آلبالو پلو و قیمه میده برای مهمونی!سه تا غذا ی یه رنگ!

اتفاقا هنوز به وسط تاپیک نرسیده بود گفتم چه انتخابهایی ؟

اصلا با هم جور نیستن این غذاها

بعد وسط مهمونی به اون شلوغی جوری که میزبان متوجه بشه میکه ببین چیکار میکنم جلوی همه یک مو میکنه میندازه تو خورشت

من شدم ولی ۱۱ تا خواهر شوهر دارم

خوبی الان

چطور تحمل میکنی

کلا چند تا بچه ان

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اتفاقا هنوز به وسط تاپیک نرسیده بود گفتم چه انتخابهایی ؟ اصلا با هم جور نیستن این غذاها بعد وسط م ...

من وقتی داشتم خورشتو میبردم پشت سرم گفتن

غذاها هم از سرشون زیادی بود