2777
2789
عنوان

تا الان کیا بغلتون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 97 پست

منم اولین کسی که دستمو بوسید پارتنرم بود که دیگه بعد به بغل و اینا رسید

من یه گاردی هم نسبت به بقیه دارم ،اینکه نمیتونم نزدیک بشم

خیلی با محبتم اما مثلا تولد استادمونه (خانوم ) دوستام راحت میرن بغلش و ابراز محبت اما من فقط دست میدم

دیگه استادم خودش من و کشوند طرفش که بغل کنه ،دلم میخواست تموم شه فقط اون لحظه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توهمش دخترمو بغل میکنم بوس میکنم قربون صدقش میرم ولی بچم سیراب نمیشه..میگه کم بوسم میکنی..در ...

بچتون لمسیه

خیلی ها محبت رو اینحوری دریافت میکنن

بر عکس من وخیلیا که دوس ندارن

اونم که بغلت می کنه برای لذت جنسی خودش هست. هر بغل کردنی به خاطر علاقه نیست هر بغل نکردنی هم نشون د ...

نمیدونم شاید

شایدم واسه همین ک حالم بد دلم میخواست این محبت از سمت خانواده باشه ولی نیست برای همین اصلا نمیدونه چجور شد ب اینحا کشیده شد فقط میدونم ب جایی رسیدم ی نفر بهم محبت نکنه کلا حالم بد کل روز

نمیدونم شایدشایدم واسه همین ک حالم بد دلم میخواست این محبت از سمت خانواده باشه ولی نیست برای همین اص ...

فکرکن من همیشه همینم تمام بدنم فریاد میزنه که اغوش میخاد اما ندارم .یعنی اغوش امن میخام

منم اولین کسی که دستمو بوسید پارتنرم بود که دیگه بعد به بغل و اینا رسید من یه گاردی هم نسبت به بقیه ...

واااییی خیلی شبیه منی منم دقیقا همینحورم در عین حال ک محبتی ام و دلم میخواد سخت ارتباط میگیرم مثلا باز تو خوبه دست دادی من از همون دور تبریک میگم😂😂

فکرکن من همیشه همینم تمام بدنم فریاد میزنه که اغوش میخاد اما ندارم .یعنی اغوش امن میخام

اره دقیقا بغل امن واسه همینه ک من ناراحتم ک از خانواده دریافتش نمیکنم

ای کاش میشد ادمای درست ک بغلشثن از عمق وجود و عشق سر راهمون قرار بگیرع

نمیدونم شایدشایدم واسه همین ک حالم بد دلم میخواست این محبت از سمت خانواده باشه ولی نیست برای همین اص ...

اولش هورمون هات به هم می ریزه. فکر می کنی چون سفت بغلت می کنه الان نهایت عشق و فداکاری و ختم همه چیزهای خوب هست.

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!