2777
2789
عنوان

اگر شما بودید شغلتون ول می‌کردید

113 بازدید | 15 پست

اگر متاهل بودید

و حقوق همسرتون حدود ۳۰ بود وخونه و ماشین داشتید

شغلتون ول میکردید بچهداری کنید با خیال راحت؟

شغلتون سه روز درهفته ۷صبح تا۸شب یا هرروز صبح تا ساعت ۱۴ حقوق ۲۰ ولی شغل پراسترسی باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین باید به شخصیتت نگاه کنی

من اگه روی پول هم غلت بزنم ادم خونه نشستن نیستم

ایا شما که پول شاغلی و محیط اجتماعیش رو تجربه کردی میتونی خونه نشینی و پول گرفتن از همسر رو بپذیری؟؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

به هیچ وجججججججج

بنده قراره آیندمو خودم بسازم

نه اینکه نصف راه برم بعد برا حقوق ی مرد و شستن لباس و شره های بچش از آرزوهام بگذرم

گور بابای شوهر

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

استرس خیلی بده و در گذر زمان باعث بسیاری از بیماری ها میشه

اگه میتونی قناعت کنی، اره بهتره بیای بیرون و تبدیل به یک کدبانو و مادر پر انرژی برای خانواده بشی

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

من اینکار رو کردم و پشیمون نیستم .

ولی خب بستگی به روحیه و اولویت های خودتون داره .

برا من بودن کنار بچم مهمتر از درآمد بود

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من شاغل بودم شغلمم استرس نداشت بعد ازدواج گذاشتم کنار الانم بشدت راضیم همسرم زیاد موافق نبود نظرش این بود کاربیرون زنو فرسوده میکنه خودمم تصمیم گرفتم خونه داربشم و بشدت راضیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه عزیزم.

من الان با ۳ تا بچه و هزار بدبختی شغلمو ول نکردم.

تازه ۳ ساله شاغل شدم و با چنگ و دندون نگهش میدارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم