گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
پیش خدا شکایت کن دیر جواب میده ولی سخت تقاص میگیره
کردم
پای سجاده از دستشون گریه کردم
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
چرا مگه میشه قطعا داریپیش دوسه نفرهم که بد بگی تو همه جا میپیچه
بنظرت بگم؟؟
ب خدا امید نبندم؟؟
اگه دیدی دلت طاقت نمیاره و واقعا آسی شدی بگو ولی اگه به خدا امید داری که نه صبر کن خدا یجوری تو هیزم ...
خدا از دهنت بشنوه
اگ تونستم میگم
باید صبرهم بکنم
اخر چاره ای جز خدا ندارم
زمانش میگم اصلا معلوم نیست چون خدا خبر نمیکنه شاید فردا شاید چند ماه دیگه یا شاید ۱۰ سال دیکه! ولی چیزی ک هست قطعی بودنش هست و میذاره قشنگ توی وقت خوبش تقاص میگیره
آره بر میگرده آبروی رفته ... زمستون میره و رو سیاهیش به ذغال میمونه
اره به خدا زمانش میگم اصلا معلوم نیست چون خدا خبر نمیکنه شاید فردا شاید چند ماه دیگه یا شاید ۱۰ سال ...
الهی که نفست حق باشه
هر چی گفتی الهی حق باشه و واقعا اتفاق بیفته
و دست اونایی که دست ب یکی کردن علیه من رو بشه
برات حمد خوندم
تو هم دعام کن
دعا کن ابروم برگرده
الهی که نفست حق باشه هر چی گفتی الهی حق باشه و واقعا اتفاق بیفته و دست اونایی که دست ب یکی کردن علیه ...
مرسی🌹 خیالت راحت باشه و به حق بودن یا نبودن نفس من هم نیست چیزیه که واقعیته و توی قانون خدا هم نوشته و بی شک خدا سرشون میاره و حتی میفهمن ک از کجا خوردن