2777
2789
عنوان

کسایی ک از نوره استفاده می‌کنید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 74 پست
پا فرق داره اونجا رو اول یکم تست کن بعد بزن من پام حساسیت نداره ولی اونجا داره

الان میرم حموم یکم میزنم زمانم میگیرم ببینم چطور میشه

امیدوارم حساسیت نداشته باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه ربطی داره بکارت داخل واژن هست نوره به پوست زده میشه

خب اون پایین مایننا میزنه دیگه

نمیدونم من هم مطمئن نگفتم ، ولی از قدیم اطراف ما دختر نمیزارن بزنه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بببین راست و دروغشو نمیدونم اگه برات مهمه ممکنه آسیب بزنه به بکارت چون به شدت پوست نازک میکنه

😐😐😐😐😐😐اینو از کجا گفتی؟

من کل مجردیم نوره استفاده کردم

اصلا نباید داخل بره یا اون قسمت ها بخوره چون خیلیی میسوزونه.من یکی دوبار اینجوری شد انقدر سوختم و اذیت شدم.

وگرنه به بکارت کاری نداره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مشکلی نداره فقط بعضیا حساسیت دارند.من خیلی سال قبل یبار زدم اذیت شدم.چند سال بعد دوباره امتحان کردم ...

دو سه بار اول جوش زدن و خارش عادی هست .فله ای زرنیخ دار بهتر هست

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نه مشکلی نیست روزهای چهارشنبه و جمعه نوره نزن.نشسته نوره نزن.اگه اولین بارت هست از دست وپا شروع کن ت ...

چهارشنبه و جمعه چرا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خب اون پایین مایننا میزنه دیگهنمیدونم من هم مطمئن نگفتم ، ولی از قدیم اطراف ما دختر نمیزارن بزنه

من خودم میزنم مشکلی پیش نیومده

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پودر موبر شهناب عالیه خیلی خوبه هم سفید میکنه کمی هم نمی سوزونه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
خب اون پایین مایننا میزنه دیگهنمیدونم من هم مطمئن نگفتم ، ولی از قدیم اطراف ما دختر نمیزارن بزنه

بکارت ۳ تا ۵ سانت داخله

این به قسمت هایی که پوست نیست هم بخوره میسوزونه اصلا داخل نمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من خودم میزنم مشکلی پیش نیومده

خب عزیزم منم مطمئن نگفتم ولی اطراف ما دختر نمیزارن بزنه

چون خیلی پوست و نازک میکنه

م

بکارت ۳ تا ۵ سانت داخلهاین به قسمت هایی که پوست نیست هم بخوره میسوزونه اصلا داخل نمیره

خب پس حله