2777
2789
عنوان

کسایی ک از نوره استفاده می‌کنید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 74 پست
دختر که نیستید?امیدوارم که حساسیت نداشته باشیمشکلی نیست وگرنه

مگه چی میشه دختر استفاده کنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم بخاطر همین پرسیدم مشکلی داره؟

بببین راست و دروغشو نمیدونم اگه برات مهمه ممکنه آسیب بزنه به بکارت

چون به شدت پوست نازک میکنه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بدنت خیس نباشه مراقب باش نسوزی

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

آره من خیلی وقته انجام میدم عالیهههه فقط کافیه بلد باشی استفاده کنیبا آب گرم مخلوط میکنی ولی نباید ز ...

دقیقا همین کارو کردم

رو دو تا ساق پاهام زدم بعدم شستم خیلی خوب بود اوکی هم بود قرمز اینا نشد

خب پس مشکلی نیست مرسی عزیزم لطف کردی

نه مشکلی نیست روزهای چهارشنبه و جمعه نوره نزن.نشسته نوره نزن.اگه اولین بارت هست از دست وپا شروع کن تا قلقش را یاد بگیری.از نوره زرنیخ دار استفاده کن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من فقط برای زیر بغل و بیکینی میزنم عالیه.ولی برای کل بدن زیاد جالب نیست .خشک میکنه.و خیلی هم سخته

منم بیکینی رو میخام بزنم گفتم چون دخترم اولین بارمم هست بپرسم ک مشکلی پیش نیاد مرسی عزیزم لطف کردی ک گفتی

مشکلی نداره فقط بعضیا حساسیت دارند.من خیلی سال قبل یبار زدم اذیت شدم.چند سال بعد دوباره امتحان کردم هیچ مشکلی نبود شاید مارک های مختلف فرق داره.

کلا تجربه من با استفاده از نمونه های بسته بندی کارخونه ای خیلی بهتر از فله ای ها بود.فله ای های عطاری یا اثرش کم بود یا باعث جوش شد.

بببین راست و دروغشو نمیدونم اگه برات مهمه ممکنه آسیب بزنه به بکارت چون به شدت پوست نازک میکنه

وا چه ربطی داره بکارت داخل واژن هست نوره به پوست زده میشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم