44fereshteh77 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 84 عنوان خواستگارم میگه واس اشنایی قطعی سه روز بریم مسافرت 1503 بازدید | 98 پست نظرتون من مخالفت کردم گفتم اصلا نمیخوام ازدواج دیروز | 16:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8755 آشنایی فقط با اجازه هر دو خانوادهو اونم سر بسته..مسافرت اصلانهایتا باهم مدتی برید پارک، رستورانی بهتر بشناسین گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 32455 با خانواده دیگه؟ انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3075 وا بخواد بهت نزدیک بشه و سو استفاده کنه بعد بگه خوشم نیومد حداقل چند دوره برین بیرون خوب عیبی نداره والا مسافرتو نشنیدم تا بحال امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10326 چه حرفا. رسم جديده😂ولش كن. حالا ديديم چند روز باهم رفت و امد ميكنن. ولي مسافرت نهً بگو اگه سفر خارج ميريم ميام. داخل ايران اصلاااااا😂حساب جيبشم دستت مياد. ببينم بازم ميگه بيشتر اشنا بشيم يا نه سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 13532 بگو چشم امردیگه نداری داداچ🤣این خواستگار سنتیام واس ماادم شدن دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
0کرانچی_فلفلی0 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 3752 چه بچه پروعه یارو😐یکی بخوابون زیر گوشش بعدم بگو اصلا آشنایی نمیخاداعتماد نکنییییی لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
دختربلورین عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5351 بگو اگه رفتیم و ....لا اله الا الله آدم نمیدونه چی بگه یعنی میدونم میخوام چی بگم ها ولی نمیتونمبگو اگه هر دو طرف خانواده ها بیان مشکلی نداره