2777
2789
میشه از الله بخواید زندگی و آبرومو نجات بده و جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته؟ خیرببینید

میخواید براتون صلوات بفرستم؟

هر چند تا بگید میفرستم.بدون هیچ هزینه ای

فقط دعای خیر میخوام همین

میخوام کار خوب کنم

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

میخواید براتون صلوات بفرستم؟هر چند تا بگید میفرستم.بدون هیچ هزینه ایفقط دعای خیر میخوام همینمیخوام ک ...

اگه این لطفو در حقم کنی یک دنیا ممنونت میشم، هرتعدادی از دلت میاد

موقع اذان مغرب دعات میکنم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه این لطفو در حقم کنی یک دنیا ممنونت میشم، هرتعدادی از دلت میادموقع اذان مغرب دعات میکنم

چشم براتون میفرستم صلوات،یه دنیا بابات دعاتون ممنون

ان شاءالله خدا به همین زودی چنان معجزه ای کنه تو زندگیتون که اشک شوق بریزید

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

چشم براتون میفرستم صلوات،یه دنیا بابات دعاتون ممنونان شاءالله خدا به همین زودی چنان معجزه ای کنه تو ...

قربونت برم عزیزم، انشاالله برای هردومون

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اگه این لطفو در حقم کنی یک دنیا ممنونت میشم، هرتعدادی از دلت میادموقع اذان مغرب دعات میکنم

توروخدا منم دعا کن خدا رحم کنه بهم و زندگی و ابروم حفظ بشه و جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
چشم براتون میفرستم صلوات،یه دنیا بابات دعاتون ممنونان شاءالله خدا به همین زودی چنان معجزه ای کنه تو ...

خدا ازت راضی باشه

الله کمکت باشه همیشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
میخواید براتون صلوات بفرستم؟هر چند تا بگید میفرستم.بدون هیچ هزینه ایفقط دعای خیر میخوام همینمیخوام ک ...

فدات بشم من

من که قابل نیستم

اما سر سجاده حتما دعات میکنم

انشالا خدا هرچی بخای ب دلت نگا کنه بده

هر چند تا که خودت تونستی بفرست

منم حتما دعات میکنم اگ خدا قابل دونست انشالا حاجت روا میشی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.