2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 17645 بازدید | 378 پست
منظورش سرکاریای واجب نبود مثل پرستار پزشک و....

سر کاری واجب و غیر واجب نداریم

فکر میکنم همه شاغلا براشون شغلشون اهمیت داره آرتمیس جان

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

باشه ابجی نظر شما محترم . من نه شمارومیشناسم نه شما منو. پس دعوا نداریم و هرکس هم طرز فکری داره اما ...

منم دعوا ندارم مخاطبمم شما نبودی اصلا!

من خیلی واضح گفتم عزیزم این مسئله برای شما مهم نیست و اوکیه انتخاب شماست اما برای یه ادمی ممکنه خیلی مهم باشه و قبول نکنه

صرفا انتخابه و سبکه زندگی

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته الان نظافت چي بيمارستانه ولي فكر ميكنم جاي پيشرفت داره ها!

من دختر خاله مامانم همينجوري رفت تو بيمارستان اول كار نظافت و... بود بعد چند سال پيشرفت كرد الان جزو كادر اداري بيمارستان شده مثلا قبلا شيفت شب داشت الان ك اداري شده ساعت كاريشم خيلي كمه و شيفت شبم نداره البته فك ميكنم اگه تحصيلات داشته باشه جاي پيشرفت خوبي داره

يا يكي ديگ از اقواممون همينجوري وارد بيمارستان شد اما خب اون چون سنش بالاتر بود و تحصيلات نداشت بعد چند سال كمك اشپز و بعدم مسئول اشپزخونه شد الانم بازشنستس

راستش اگه خودت شاغلی خوب نیست ولی اگه خودت شاغل نیستی زیاد نمیتونی راجب شغل همسرت نظر بدی

عزیزم ماهایی که پدرمون اجازه نداد بریم زیر دست هر عقده ای کار کنیم و عین برده ازمون بیگاری نکشیدن و پدرو مادرمون چون مسوولیت پذیر بودن همه یک امکانات رو در اختیارمون قرار دادن و عین ملکه ها بزرگ شدیم و دورننداز، حرفت وقتی درسته که دختر بیکار باشه و از بچگی با فقر و کارتن خوابی دست و پنجه نرم کرده باشه این خانوم باید توقعش کمتر باشه ولی حتی ایشون هم حق انتخاب دارن، نظرت برام خیلیییی جالب و خنده دار بود مرسی توی حال بد کمی شادم کردی