2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 18929 بازدید | 428 پست
حالا که اینجوره اصلا الان خودش مهندسه؟ رییس بانکه؟ چیکارس

من مخاطبم اسی نیست کاربر دیگه بود که پرستاره

و اینکه هر دختری چه شاغل باشه چه نباشه چه رییس بانک باشه چه نباشه حق داره ملاک هایی از شوهر ایندش داشته باشه. چه با مزاق بقیه خوش بیاد چه نیاد. متاسفانه امروز ازدواج مثل یه مبادله شده...

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

برگ برنده یک دختر با ایمان بودنشه نجابت اخلاق معرفت شعور تربیت خانوادگیش احترام به اطرافیان لحن صحبت ...

شما اصلا به خودت زحمت ندادی با دقت بخونی ببینی چی میگم

نوشتم اول زیبایی بعد شخصیت وووووو

وقتی تو نگاه اول مثل میمون باشی به دل کسی نشینی دیگه ارتباطی شکل نمیگیره تا بخواد به شعورو شخصیت و ایمان و بقیه چیزهایی که شما گفتین ختم بشه

پس شعار ندین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مخاطبم اسی نیست کاربر دیگه بود که پرستارهو اینکه هر دختری چه شاغل باشه چه نباشه چه رییس بانک باشه ...

اره هر دو طرف باید نسبت بهم ملاکهایی داشته باشن و به بقیه هم ربط نداره که به مزاقشون خوش بیاد یا نه. اما کلا توقعات و ادعاها زیاد شده. اصلا ازدواج شده انگار معامله . مثلا فلانی میگه عقدکنم بعد بهونه جور کنم مهرو بزارم اجرا یا موارد دیگه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اره هر دو طرف باید نسبت بهم ملاکهایی داشته باشن و به بقیه هم ربط نداره که به مزاقشون خوش بیاد یا نه. ...

من و اطرافیانم که خداروشکر به فکر مهریه کندن نیستیم و الان هم شده۱۴تا

راستی من کارمندم ولی پسری که بفهمم میدونه من کارمندم و منو ندیده ولی خیلی مشتاقه بیاد رد میکنم مشخصه واسه چی میاد

شما اصلا به خودت زحمت ندادی با دقت بخونی ببینی چی میگمنوشتم اول زیبایی بعد شخصیت وووووووقتی تو نگاه ...

من تک تک جملاتتو خوندم این تویی که خوب نخوندی حرفامو. یه چیز مزخرفی یادگرفتین شعارنده . اگه به شعاره که شمادارین میگین. کسی که بخاطر قیافه بره جلو همون بهتر که نره . عجیبه که مورد اول با ایمان بودن نیس

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من و اطرافیانم که خداروشکر به فکر مهریه کندن نیستیم و الان هم شده۱۴تاراستی من کارمندم ولی پسری که بف ...

اره دیگه همه جور ادم هست. ولی شاید مثلا خدا یکیو تو این زمین مثلا واست انداخته. دقیقا منظورم با اسی همینه که الکی لگد به بخت خودش نزنه

شوهر دوستم چينيه و تاجر خيلى پولداره دوستم شاغل نيست اونم به چشم كنيز ميبينه ؟شما براى كنيزهاتون هم ...

اخ گل گفتی عزیزم

بعضی زنا حقشونه دور از جون عین خر کارکنن بعدشم اش و لاش بیان خونه به زور خودشونو سرپا نگه دارن! همشم فاز زن قوی و برابری رو دارن!لیاقتتون حمالیه واقعا!

البته توهین به کسایی که مشاغل مهم مثل پزشکی و پرستاری نشه یا حتی خانمایی که مجبورن خرج خانواده رو بدن یا کمک خرج باشن تو این گرونی!منظورم اون عقده ای های فمنیست هست

اره دیگه همه جور ادم هست. ولی شاید مثلا خدا یکیو تو این زمین مثلا واست انداخته. دقیقا منظورم با اسی ...

اره خوب همه چی که شغل نیست همون خدماتی الان اندازه بقیه کارمتدا حقوق میگیره شاید خانواده و اخلاق خوبی هم داشته باشه

استارتر من کاری ندارم تو مشخصا جوابت مثبته ولی بد نیست ادم به سری معیار هم داشته باشه میگن ازدواج مثل هندوونه سر بسته ست چه کسایی چه قولایی ندادن و چه حرفایی نزدن بعد جاری شدن خطبه عقد ۱۸۰ درجه تغیر کردن به هر حال طرف همون اول که شما رو میبینه نمیگه من خسیسم میگه اقتصادی ام نمیگه بد دلم میگه غیرتی ام نمیگه بند نافم از مادرم جدا نشده هنوز میگه برای مادرم احترام میزارم هیچ کس نمیاد بگه من بد ام و اینجا ممکنه شما بخاطر اخلاق از خیلیییی از ملاک هات بگذری نهایتا حتی اخلاق هم نداشته باشه🤷🏻♀️تنها موندن بخدا خیلی بهتر از این نوع ازدواجه بیشتر فکر کن 💞

در واقع حرف شما شعاره خودتونم میدونیداگر شما همچین طرز فکری دارید که حرف اطرافیان مهمه پس هیچ. نظر ش ...

این حرف من نیست حرف تجربمه!

شما شعار میدید که مهم نیست عزیزم من که میگم مهمه چه شعاری؟!

من توی کلینیکی کار میکنم که کلی مراجع با همین مشکلاتی داریم که شما پیش پا افتاده میدونیدش و کارشون داره به طلاق میکشه!

این مسئله اصلا چیز کمی نیست، ممکنه برای شما مهم نباشه و محترمه اما باید به یه ادم بگیم تا به اون موقعیت هم فکر کنه و بعد تصمیم بگیره شاید اون هم مثل شما فکر کنه و اذیت نشه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اینجور افراد به زن به چشم کنیز نگاه میکنن برای بچه داری و این حرفا و جلوی پیشرفت خانوما رو میگیرن

مردی که میگه زنم فقط باید خانه دار باشه خب هدفش مشخصه دیگه

نمیدونم چرا سعی میکنن چشمشونو رو این موضوع ببندن ولی اصلا حس خوبی به مردی که شرط خانه داری واسه زنش میذاره ندارم

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

اخ گل گفتی عزیزم بعضی زنا حقشونه دور از جون عین خر کارکنن بعدشم اش و لاش بیان خونه به زور خودشونو سر ...

خانم شما خیلی زشت به همه خانمای شاغل توهین کردی

یکی دوست داره از لحاظ مالی به کسی وابسته نباشه مشکلش چیه واقعا؟

خیلی صحبتتون دور از شان و شخصیت بود

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

این حرف من نیست حرف تجربمه!شما شعار میدید که مهم نیست عزیزم من که میگم مهمه چه شعاری؟!من توی کلینیکی ...

باشه ابجی نظر شما محترم . من نه شمارومیشناسم نه شما منو. پس دعوا نداریم و هرکس هم طرز فکری داره

اما اینو بدون بخدا همه چی قیافه نیس. تو اصلا فرضا دونفر از همه جهت خوب باشن وقتی برن زیر سقف تازه کم کم با اخلاق گند هم آشنا میشن . یا قرارنیس دونفر منتظر نظرات گوهر بار اطرافیان باشن.

من میگم اگر طرف مقابل اهل زندگیه و همه خصوصیات خوبو داره و فقط شغلش کم درامده پس بفرما چرا آدم لگد به بخت خودش بزنه

خانم شما خیلی زشت به همه خانمای شاغل توهین کردی یکی دوست داره از لحاظ مالی به کسی وابسته نباشه مشکلش ...

منظورش سرکاریای واجب نبود مثل پرستار پزشک و....