2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 18929 بازدید | 428 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر تو بروزه داااااآخه مادر من میگه عروس نباید جلوتر از من باشهشابد مادر شوهر تو مثل مادر منه و ...

دقیقا من یدونه هم خواهر شوهر دارم حتی با دختر خودش هم رقابت داره اون هر چی بگیره میره یا عین اون یا یه رنگ دیگه برا خودش میگیره دیگه لباسی که به یه زن ۲۵ ساله بیاد هیچوقت به یه زن چهل و خورده نمیاد که مسخره میشه

آخه دیگه با من رقابت نکنه که من میرم فلان سالن اونم میره همونجا توی عروسی ها میرم آرتیشکاه اون زودتر ...

عیب نداره بزار بیاد

اون میاد که خانم های دیگه تورو از را بدر نکنن

24

ممکنه به زودی شغل اش رو تغییر بده...

میتونی هم حضوری ازش بپرسی قبلاً شغل دیگه هم داشته و دوست داره شغل اش رو تغییر بده....

اصل شخصیت انسان هست...

شغل هم همین که پول حلال دربیاره کافی هست

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

نه بابا آدم میره گردش دوس داره با شوهرش وقت بگذرونه دیگه اگه ننش هم بیاد من همش معذب میشم

شوهر من هیچ وقت منو نبرد گردش

چون مادرش هیچ وقت با ما نیومد

شوهرمم گفت چون مادرم نمیاد نمیریم بشین خونه

اگه هزينه رو دوش شما نزاره اشکالی نداره

چرا دیگه چون جیب ما و اونا فرق نداره شوهرم و پدر شوهرم با هم کار میکنن اون میاد مثلا میره لباسای گرون قیمت میگیره بعد که من از چیزی خوشم میاد به شوهرم میگم برمیگرده میگه دیگه امروز زیاد خرج شد بمونه برا دفعه بعد اما دفعه بعد هم همون آش و همون کاسه س