2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 20601 بازدید | 428 پست
ازدواج اوایل یه حس جدید و جالبه آدم خوشش میاد بعد یه مدت که اون حس میپره تو میمونی و پشیمونی

ننمیدونم ولی بنظرم مردی که اخلاقش 20باشه دنیارو برات بهشت میکنه و این ملاک منه

و مرد بد اخلاق به درد جرز برای دیوار هم نمیخوره

عزیزم اول برو داخل خانه شون رو با خانواد ات ببینو مقایسه بکن من خودم بعد عقد خونه خانواده همسرمو دید ...

عزیزیم خب اگه شغل همسرت خوبه و اگر خودت تو رفاه هستی یکم به سر و وضع خونه زندگی مادرشوهرت هم برس

راه دوری نمیره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسری که شغل و تحصیلات بالا داری که نمیاد با یه دختر بیکار ازدواج کنه خب

پس این همه دکتر مهندسی که به همسراشون میگن من دلم نمیخواد سر کار بری رو ندیدی

کسایی که دلشون میخواد خانم خونه دار داشته باشن نه شاغل

این حرفت درست نبود گلم

ننمیدونم ولی بنظرم مردی که اخلاقش 20باشه دنیارو برات بهشت میکنه و این ملاک منهو مرد بد اخلاق به درد ...

آخه منم لامصب قبل از ازدواج با شوهرم ارتباط داشتم تا ببینم با هم تفاهم داریم یا نه بعد از ازدواج کلا از این رو به اون رو شد اصن دیگه اون آدمی که بهش بله داده بودم نشد هیچوقت

دقیقا من اینطوری شدم از چاله پریدم افتادم تو چاه خیلییی عمیق که دیگه نمیتونم دربیام حتی سر کوچه هم ا ...

اینکه میام نی نی سایت می بینم می نویسین تا سر کوچه اجازه ندارم برم

باشگاه اجازه ندارم برم

خونه پدر مادرم اجازه ندارم برم

سر کار اجازه ندارم برم

اینا یعنی چی آخه؟

مگه اسارت اومدین

مگه بردگیه

هضم نمیکنم

عزیزیم خب اگه شغل همسرت خوبه و اگر خودت تو رفاه هستی یکم به سر و وضع خونه زندگی مادرشوهرت هم برسراه ...

اونا خودشون دارن

ولی به لوازم خانگی خریدن اصلا اعتقاد ندارن

فقط میگن باید جمع کنیم بازم ملک بخریم .

اینکه میام نی نی سایت می بینم می نویسین تا سر کوچه اجازه ندارم برمباشگاه اجازه ندارم برمخونه پدر ماد ...

بیا زندگی منو ببین ببین اسارت به چی میگن دوران نامزدی اینجوری نبود بعد از ازدواج اینطوری شد بعد گفتن اگه یه بچه بیاری درست میشه درست نشد که هیچ بد تر هم شد من خونه مامانم اینا تا خونه خودم پنج شش دیقه با پای پیاده راهه اما تا حالا پیاده نرفتم

پسری که شغل و تحصیلات بالا داری که نمیاد با یه دختر بیکار ازدواج کنه خب

وا کی گفته؟!😂

شوهر خود من دکترا داره با درامد عالی منم خانه دارم از اول هم که امد گفت میخام همسرم خانه دار باشه به زندگی و بچه ها برسه

اتفاقا ادم حسابیا نمیذارن زنشون سر کار بره

ب حق چیزای نشنیدهدختر زشتی و اسکلی ک شاغله ولی میتونه با مورد خوب ازدواج کنه🤣

یه چیزی از دهنش پرید شما جدی نگیر

برگ برنده ی یه دختر اول زیباییش هست

بعد موقعیت های دیگش...

دختری که قیافه نداشته باشه هیچ کس نگاهش هم نمیکنه

غیر از این اگر از مردی شنیدید بدونید اون آقا نرمال نیست

اول چهره ی خانم باید به دل طرف بشینه تا بعد بره سراغ آیتم های دیگه

اونا خودشون دارن ولی به لوازم خانگی خریدن اصلا اعتقاد ندارنفقط میگن باید جمع کنیم بازم ملک بخریم .

مادر شوهر من مثلا تو لوازم برقیا خرد کن رو دوس داره منم دارم تو جهازیه مامانم گرفته بود الان هر وقت باهاش کار داره چه بگه چه نگه میاد خودش برمیداره استفاده میکنه وقتی هم میگی برو یدونه بگیر میگه آخه تو داری دیگه دو تا دستگاه تو یه ساختمون میخوایم چیکار آدم به این چی بگه