2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 17754 بازدید | 380 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره والا شاغل بودن یا نبودن خانم یک انتخابه خودش باید انتخاب کنه چجوری دوست داره باشه نه اینکه کسی م ...

منم شاغلم پسرا تا میفهمن شاغلی و پول درمیاری رفتارشون عوض میشه یهو پرنسس علی میشن

راستش اگه خودت شاغلی خوب نیستولی اگه خودت شاغل نیستی زیاد نمیتونی راجب شغل همسرت نظر بدی

چه ربطی داره!!! یعنی دختر اگر شاغل نباشه نباید راجع به شغل خواستگار تصمیم بگیره وحق اظهار نظر نداره.اتفاقا اولین ملاک شغل پسره

پارسا پسرمامان😍
راستش اگه خودت شاغلی خوب نیستولی اگه خودت شاغل نیستی زیاد نمیتونی راجب شغل همسرت نظر بدی

وااا. از کی تاحالا همچین تفکر غلط و سمی ای تو جامعه ی ما رواج پیدا کرده؟ از اول اولش مرد شاغل بوده و نون آور خانواده. و زن اصلا وظیفش نیست شغلی داشته باشه و میتونه دست به سیاه سفید نزنه. به تو میای میگیچون شغل نداری نمیتونی درباره شغل خاستگارت نظر بدی؟ تروخدا همچین چیزایی رو برای خودتون نکه دارید به بقیه یاد ندید. اگه دختر نخواد نگران شغل همسرآینده اش باشه پس چیکار کنه؟

عزیزم به حرفای بی ربط بعضیا گوش نده

همسر من داره برای دکترا اقدام میکنه و جدیدا شغل خوبی هم بدست آورد

من هم شاغل نیستم، اتفاقا مردای بی مسئولیت و گشنه بیشتر دنبال زن شاغلن که سوخت ندن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
چه ربطی داره!!! یعنی دختر اگر شاغل نباشه نباید راجع به شغل خواستگار تصمیم بگیره وحق اظهار نظر نداره. ...

باریکلااااا. حرف منم همیگه. طرف اصلا معلوم نیست تو سرش چی میگذره همچین چیز مزخرفی رو به زبون آورد

منم شاغلم پسرا تا میفهمن شاغلی و پول درمیاری رفتارشون عوض میشه یهو پرنسس علی میشن

ببین آدم مناسب باید پیدا کنی دیگه تو خانواده ما هم زن هم مرد شاغل هستن و پرنسس علی بازی در نمیارن واقعا... مثلا خانم مهندس آقا مهندس یا شغل های دیگه... به تور تو آدم جنتلمن نخورده ایشالا اگه دوست داری یک دونه جنتلمن واقعی بیاد تو زندگیت

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱