2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 17275 بازدید | 376 پست
نمی خواهی خواستگارت رو اهدا کن به یکی از دخترای سایت خدا خیرت بده

این خوشی زده زیر دلش . اسی کار خوبی میکنی ردش میکنی بزار یکی دیگه خوشبختش کنه.کسی که بخاطر کار یکیو نخواد همون بهتر که نشه. اینا اهل زندگی نیستن فقط پول میبینن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسری که شغل و تحصیلات بالا داری که نمیاد با یه دختر بیکار ازدواج کنه خب

کلا پسرا باید از خداشون باشه بهش زن میدن چه دخار شاغل باشه چه بیکار. و چه بده پسری که صرفا به خاطر شاغل بودن دختر بگیرتش

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

من خودم پرستارم ولی خواستگاری سنتیم سواد ندارن و دیپلمه هستن به شانس هست

یعنی دیپلمه ها میان محل کار ازت خوششون میاد؟ چه اعتماد به نفسی دارن

راستش اگه خودت شاغلی خوب نیستولی اگه خودت شاغل نیستی زیاد نمیتونی راجب شغل همسرت نظر بدی

ربطی نداره

ممکنه یه ادم خودش شاغل نباشه اما اطرافیانش همه سطح بالا باشن، ادم باید با کسی ازدواج کنه فردا روش بشه به دوست و اشنا بگه شوهرم اینه کارش اینه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
نه بیشتر معرفی بوده ولی اکثرشون چون سواد و موقعیت خوبی نداشتن رد کردم و درنتیجه تنهام

حق داشتی اصلا به هم نمیخورین اخه. اونجا از پرستارا و دکترا خواستگار درنمیاد؟

[QUOTE=] ب حق چیزای نشنیده دختر زشتی و اسکلی ک شاغله ولی میتونه با مورد خوب ازدواج کنه🤣 [/QUOTE]

الان که همه عمل زشت اصلا هست؟

چیو مسخره میکنی؟

ی خانوم دکتر با زن بیکار چطوری تو ازدواج برابره مثلا😂😂

خدایا واقعا چرا؟

یه چیزی از دهنش پرید شما جدی نگیربرگ برنده ی یه دختر اول زیباییش هست بعد موقعیت های دیگش...دختری که ...

برگ برنده یک دختر با ایمان بودنشه نجابت اخلاق معرفت شعور تربیت خانوادگیش احترام به اطرافیان لحن صحبتش. فرضا از نظر شما زشت باشه، قرارنیست کسی نگاه کنه این خداست که نگاه بندگان خوبش میکنه و از ادمی با طرز فکر تو ناراحت میشه. اقایی که بخواد از روی قیافه کسیو بگیره همون بهتر نگیره . در ضمن هیچکس کامل نیس اونی که شمامیگی زیباست شاید بیشعورتر از خودش نباشه.

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ربطی ندارهممکنه یه ادم خودش شاغل نباشه اما اطرافیانش همه سطح بالا باشن، ادم باید با کسی ازدواج کنه ف ...

قراره اطرافیان تصمیم بگیرن چجور زندگی کنن و اگر شغلش خوب بود احترام بزارن واگر نبود نزارن؟

ادم باید باکسی ازدواج کنه که اهل زندگی باشه حتی با یه شغل ساده.

اون اطرافیان و اشنایان سطح بالای دختره اگه راس میگفتن میومدن میگرفتنش

حق داشتی اصلا به هم نمیخورین اخه. اونجا از پرستارا و دکترا خواستگار درنمیاد؟

حالا که اینجوره اصلا الان خودش مهندسه؟ رییس بانکه؟ چیکارس

قراره اطرافیان تصمیم بگیرن چجور زندگی کنن و اگر شغلش خوب بود احترام بزارن واگر نبود نزارن؟ ادم باید ...

این حرف شما شعاره!

اهل زندگی بودن خیلی مهمه اما هم کفو بودن هم مهمه

حرف اطرافیان و خانواده هم مهمه مگر اینکه بشینی کنج خونه و رفت و امد نکنی

ما خودمون اینجوری هستیم اما دختر و پسر مثل خواهر برادر بزرگ شدیم و داداش ابجی میگیم مثلا پسرخالم بیاد منو بگیره وقتی مثل خواهر برادریم؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
این حرف شما شعاره!اهل زندگی بودن خیلی مهمه اما هم کفو بودن هم مهمهحرف اطرافیان و خانواده هم مهمه مگر ...

در واقع حرف شما شعاره خودتونم میدونید

اگر شما همچین طرز فکری دارید که حرف اطرافیان مهمه پس هیچ. نظر شماهم محترمه🙏🏻 هر کس نظری داره