2777
2789
عنوان

میخواد برام خواستگار بیاد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 19629 بازدید | 428 پست
24

اسی جان بسته به روحیه وشرایط خانوادگی خودت داره

بنظرت همین خالت که خودش پرستاره آیا همچون کیسی رو واسه دختر خودش هم معرفی میکرد یانه!!!

اگر موقعیت اجتماعی شوهرت برات مهم جواب منفی بده

به نظرم اگه تا الان خاستگار با موقعیت اجتماعی مناسب برات نیومده دلیلش اینه تو جامعه نبودی و شاغل نیستی و وقتی لیسانس داری و ۲۴ سالته چرا کنج خونه نشستی منم با نظر بقیه موافقم که این شخص مناسب شما نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجور افراد به زن به چشم کنیز نگاه میکنن برای بچه داری و این حرفا و جلوی پیشرفت خانوما رو میگیرن

وا مردیم که میره سراغ زن شاغل میگین نوکرمیخوان اینجورمردا،پس مرداچکارکنن دقیقا

۷۵.۹۲۸۰

استارتر دقیقا مشکل واقعی اون قسمتیه ک بچه دار میشی.. فردا میخای بگی پدرتون نظافتچی بیمارستانه؟ منم شوهرم موقع ازدواجمون شغل نداشت میگف میرم هتل مشغول میشم گفتم بمیرمم نمیزارم بری هتل تمیز کنی و یا هر کار دیگه ای توو حیطه خدمتکاری انجام بدی.. خدا شاهده گشنه میموندم ولی نمیذاشتم همچین کاری بکنه.. خلاصه ک من راضی نشدم ب کارای خدمتکاری و کارگری و.. خدا هم راضی نشد و یه شغل خوب براش قسمت کرد.. تا منو راضی نگه داره.. خدارو هزار مرتبه شکر..

پسری که شغل و تحصیلات بالا داری که نمیاد با یه دختر بیکار ازدواج کنه خب

اتفاقامیاد واسه فامیل مااومده،، یه دکتر۳۰ساله ومجرداومددختری روکه دوتاازدواج ناموفق داشت ویه پسر۱۵ساله داره و ۵سال ازش بزرگتره وتحصیلاتش درحددیپلم هم نیست گرفت

پسری که شغل و تحصیلات بالا داری که نمیاد با یه دختر بیکار ازدواج کنه خب

اتفاقا الان اکثرا دخترایی که وضع مالی خانوادشون بالاست کار نمیکنن 😂

اون پسرا که دختر مجبور میکنن بره سرکار خوبه؟