2777
2789
عنوان

براتون آیه الکرسی میخونم

41 بازدید | 13 پست

براتون آیه الکرسی میخونم و از ته دل دعای خیر میکنم براتون

شماهم التماستون میکنم خواهرانه بخاطر طفل معصومم از الله بزرگ بخواید به من رحم کنه و زندگی و آبرومو نجات بده جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته

هیچ چیز از گذشته در زندگیم نیاد و همه چی خوب پیش بره الهییییی آمییییین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

امضام 💚

دعا کردم برات

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

حنـا حـنا گل گلبند حــنا٫یـــاروم لــ❤️ـره بگویین صـد ماشـــاءاللـــه٫سیــــش بخروم ی گلیـــــبند طلــــا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضام 💚دعا کردم برات

ان شالله خدا برات بهترینارو رقم بزنه

الله حاجت روا بخیرت کنه

الله خوشبخت و عاقلت بخیر و دلشادت کنه

ان شالله همیشه سربلند و عزتمند و آبرومند باشی

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

الله هررررمشکلی که داری ختم بخیرش کنه

ان شالله عاقبت بخیر وخوشبخت و دلشاد بشی

الهی زندگیت ور از متر و مبت و برکت و سربلندی و آبرو بشه

اهی آمین

ان شالله خدا برات بهترینارو رقم بزنه الله حاجت روا بخیرت کنه الله خوشبخت و عاقلت بخیر و دلشادت کنه ا ...

دورت بگردم 🥺

برای حل مشکلت چله سوره یاسین و حدیث کساء بردار هدیه کن به حضرت فاطمه ان شاالله که حاجت روا بشی🫂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دورت بگردم 🥺 برای حل مشکلت چله سوره یاسین و حدیث کساء بردار هدیه کن به حضرت فاطمه ان شاالله که حاجت ...

خدا ازت رضی باشه

خواهرنه از خدا برام بخواه بخاطربچم آبرو و زندگیمو بم ببخشه خواهرم

خدا ازت رضی باشهخواهرنه از خدا برام بخواه بخاطربچم آبرو و زندگیمو بم ببخشه خواهرم

چشم عزیزم چشمم🥺🫂🫂

چشم عزیزم چشمم🥺🫂🫂

چشمت سلامت

الله بهترینارو برات رقم بزنه

الله هررررمشکلی که داری ختم بخیرش کنه ان شالله عاقبت بخیر وخوشبخت و دلشاد بشی الهی زندگیت ور از متر ...

ممنونم مهربون 🌹 🙏 🙏

چ دعای قشنگی

حال دلت خوب ان شاالله

حنـا حـنا گل گلبند حــنا٫یـــاروم لــ❤️ـره بگویین صـد ماشـــاءاللـــه٫سیــــش بخروم ی گلیـــــبند طلــــا

ممنونم مهربون 🌹 🙏 🙏 چ دعای قشنگیحال دلت خوب ان شاالله

توروخدا از ته دلت برام بخواه زندگی و آبروم حفظ بشه و جدایی بینمون نیفته

توروخدا از ته دلت برام بخواه زندگی و آبروم حفظ بشه و جدایی بینمون نیفته

آیت الکرسی میخونم برات دوست عزیز 🌹

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ

مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ

مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ

أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

آیت الکرسی میخونم برات دوست عزیز 🌹بسم الله الرحمن الرحیماللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْق ...

خیلی ممنون خدا ازت راضی باشه

خدا هزار برابر دعاهای خیرت رو به زندگیت برگردونه

خیلی ممنون خدا ازت راضی باشه خدا هزار برابر دعاهای خیرت رو به زندگیت برگردونه

ممنون ازت 🌹🌹🌹🌹 همچنین برای شما