2777
2789
باید بره دادگاه ومهرشو بزاره اجرا بعد چجوری اقدام کنه؟

باید درخواست مهر بده

از وکیل بپرسه کامل بهش میگه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مهریه خانم هرچند تا سکه باشه همون جدا میکنن؟ یا مهریه الان که میگن هرچند تا سکه باشه مهم نیست و ده س ...

نه زمان ارث کل مهریه خانوم حساب میشه و پرداخت میشه اگر چیزی باقی موند تازه میره برای تقسیم ارث

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه زمان ارث کل مهریه خانوم حساب میشه و پرداخت میشه اگر چیزی باقی موند تازه میره برای تقسیم ارث

ینی اگر ارث شوهر را نداده باشن اونو هم تقسیم میکنن میدن به خانم بابت مهریه اش؟

ینی اگر ارث شوهر را نداده باشن اونو هم تقسیم میکنن میدن به خانم بابت مهریه اش؟

ببین دیه هم جزو ارث مرد محسوب میشه یعنی همش با هم جمع زده میشه و در کل از همش حساب میشه

مثلا آقایی یک خونه و ماشین داشته و دیه هم اضافه میشه مجموع رو حساب میکنند نمیان از هر کدوم جدا جدا حساب کنند فرضا کل این دارایی با دیه میشه ده میلیارد بعد مهریه خانوم پنج میلیارد میشه میان اول مهریه خانوم رو حساب میکنند جدا میدن بعد از اون برای باقی مونده اش میره تو تقسیم ارث به شکلی که گفتم

حالا معمولا چون وراث اعضا خانوادخ هستن بین خودشون توافق میکنند که ضرر نکنند

ببین دیه هم جزو ارث مرد محسوب میشه یعنی همش با هم جمع زده میشه و در کل از همش حساب میشه مثلا آقایی ی ...

اگر مهریه خانم از دیه و ارث مرد بیشتر باشه چی؟ بقیه را کی میده؟ یا دیگه منتفی میشه اون بقیه

ب بچه هاش ومادرش وخواهربرادرش

خواهربرادرنمیرسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖