2777
2789

آدم میمیره ببین شوهرش تو سایت عضو😐😂

بعدجالبیش اینجاس که همون آقایی که همه از درخواست دوستی هاش آسی کرده همسرش باشه

دیگه فاتحه😭🤣

یعنی تا بحال پیش نیومده ؟

کسی هست اینجا که بدونه همسرش یا اقوان«آقاعضوهستن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرم خواستگاری طرف چک کنه شماره ام عضو هست یا نه؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کارو میکنی گفت شوهرمه خودم عضوش کردم😐😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من دوستم از اینجا ازدواج کردبا همین درخواست دوستی ها

حالا زندگیش خوبه؟

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کار ...

واااییی خودشم پست گذاشت اینجا🤣🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شوخیه یا جدی😂😂

جدیه

گاهی میگم یه تاپیک بزن میگه چیه خاله زنک بازیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️