2777
2789
عنوان

جاری عقده ایم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 42 پست
کارش تموم شده گذاشته رو اوپن دیگه

نه اخ من میشناسمش چقد تباهه از کارایی ک کرده تاحالا

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکنه مهم نیس .استینشو داده بود بالا تا ارنج ک النگوهاشو ببینن.

حالا من اگه طلا بخرم قایم میکنم هی نبینن بگن میخواد پز بده

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

جاری منم همینجوره خدا نکنه یه لباس جدید بپوشم انقد نگاه میکنه زیر چشمی ..بعدم باد میکنه میشینه یه جا ...

منم از عمد بیشتر ب خودم میرسم تا بسوزه وقتی میبینه با همسرم خوبم و میریم بیرون ب قول خودت باد میکنه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

جاری فقط جاری من، تو یه ساختمونیم پدرمون رو در آورده حیاط مشاع رو کرده انباری برادرش لخت مادرزاد رو ...

مشکلش اینه این پولدار نیس اخه

نه جلو جاریم نگفتم بعدا بهشون گفتم بدله اونام گفتم فهمیدیم ولی از قصد تبریک گفتیم بترکه🤭

خوب ناراحت نشی اما رفتار شما هم کمی شبیه جاریت هست دیگه

از قصد نگفتی بدل هست که مثلا جاریت بسوزه

واقعا پز دادن با چیزی که واقعا داری و اصل هست یا با چیزی که بدل باشه رو درک نمیکنم

سوزوندن و ترکوندن همدیگه رو هم درک نمیکنم

شما خواستی با النگو اونو بسوزونی اونم خواسته با ایفون دست دوم شما رو بسوزونه

رفتارتون چه فرقی داره

میدونی چی ادمو حرص میده اینکه هیچی نیستن اما اعتماد به نفس دارن

دقیقااا هیچ گوهی نیست اما یجوری خودشو میگیره انگار از دماغ فیل افتاده

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

نه نداریم خدایی هفت تا جاری هستیم ایناییکه اینجا میخونم برام عجیبه ما اصلا اینجوری نیستیم هر کدوم زن ...

من هم واقعا توی اطرافم دیگه این حجم از اتفاقات نی نی سایتی رو ندیدم

کلا جاری های نی نی سایت توی یه لیگ دیگه ای بازی می کنند

مشکلش اینه این پولدار نیس اخه

میفهمم چی می گی جاری من تمام مشکلش با من سر حسادت بود خدا ازش نگذره الان چند ماهه استرس دارم وقتی تو خونه خودم آرامش ندارم همش میگم خدا لعنتت کنه ، فقط با منم نیست خواهر شوهرم سن بالاست ازدواج نکرده بارها اشکشو در آورده ، جاری من در حدی عقده ای که پیتزا که می خورن جعبه پیتزا رو تا چند هفته میذاره رو حیاط ما بفهمیم پیتزا خورده فک کن

خوب ناراحت نشی اما رفتار شما هم کمی شبیه جاریت هست دیگه از قصد نگفتی بدل هست که مثلا جاریت بسوزه واق ...

عزیزم من النگو هامو نکردم تو چشمش که تو دستم کردم واسه دل خودم تازه بزور داده بودم بالا تا اینا هم نبینن هیچوقت واسه سوزوندن هیچکس کاری نکردم چون میدونم خدا میبینه و بدجور جبران میکنه

نه جلو جاریم نگفتم بعدا بهشون گفتم بدله اونام گفتم فهمیدیم ولی از قصد تبریک گفتیم بترکه🤭

پس شما که دیگه بدتر از ایشون هستی!!

کار ایشون هم احتمالا در پاسخ کار خودتون هست!!

در واقع هر چی به ایشون نسبت میدی توی خودتون هم وجود داره

میفهمم چی می گی جاری من تمام مشکلش با من سر حسادت بود خدا ازش نگذره الان چند ماهه استرس دارم وقتی تو ...

اخ یکی پیدا شد منو درک کنه دقیقا جاری منم همینطوریه..یه سری شوهرم مسافرت کاری بود بعد دیدم صدا میاد رو پله ها از چشمی در نگاه کردم دیدم جاریم سبد پیکنیک دستشه پشت درمون هی سبد رو تکون میداد صدا ظرفا دربیاد بعد به شوهرش میگفت بیا بریم پارک دیر شد دیگه🤣میخواس پز بده بگه تو شوهرت مسافرته ..من دارم با شوهرم میرم پارک