2777
2789
عنوان

اشک خاهرشوهرمو در اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 108 پست
ببین منم بچه خواهر شوهرم همینطوری هستن یعنی من آسایش خوابیدن هم ندارم چرا چون از اول هممممش بهشون خن ...

من خودم امروز بخدا حالم اصن خوب نبود بعد خواهرشوهرمم اومد اونجوری شد حالم خیلی بدتر شد منم اسایش ندارم بخدا شوهرم ک خونه نیست این میاد شوهرم گفت از همون اول زیاد بهش رو نده ولی من باهاش خوب بودم ولی زندگیه خودم بخدا مختل شده اعصاب روانم بهم میریزه بخاطر رفتاراش

lost in the thoughts....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم امروز بخدا حالم اصن خوب نبود بعد خواهرشوهرمم اومد اونجوری شد حالم خیلی بدتر شد منم اسایش ندا ...

میدونی من به شوهرم گفتم اونم با احترام به خواهرش گفت جوری که ناراحت نشه خداراشکر الان یک ساله راحتم و یکم نفس میکشم از دستشون والا آخه رفتن یه جا هم حدی داره آدم دوست داره تو خونش راحت باشه بخوابه مزاحم میخواد چیکار اونم هر روز

میدونی من به شوهرم گفتم اونم با احترام به خواهرش گفت جوری که ناراحت نشه خداراشکر الان یک ساله راحتم ...

شوهرم خودش اول گفت بهم که زیاد بهش رو نده بعدا بهم غر نزنی من توجه نکردم الانم شوهرم بلد نیس عین ادم بهش بگه دلش میشکنه

نمیدونم چیکار کنم واقعا از دستش

lost in the thoughts....

من خودم امروز بخدا حالم اصن خوب نبود بعد خواهرشوهرمم اومد اونجوری شد حالم خیلی بدتر شد منم اسایش ندا ...

عزیرم از اول اشتباه کردی زیاد بهش رو دادی که زیاد بره و بیاد

زندگیت به مشکل میخوره .

شوهرم خودش اول گفت بهم که زیاد بهش رو نده بعدا بهم غر نزنی من توجه نکردم الانم شوهرم بلد نیس عین ادم ...

خوبیش اینه از شوهر من به شدت میترسن نه اینکه شوهرم بداخلاق باشه ولی میدونه چطوری برخورد کنه هم محبت میکنه هم به جاش دعوا که زیاد پر رو نشن

خوبیش اینه از شوهر من به شدت میترسن نه اینکه شوهرم بداخلاق باشه ولی میدونه چطوری برخورد کنه هم محبت ...

من به شوهرم بگم مطمئنم میره میگه اره سحر دیگه نیا اینجا فلانی خوشش نمیاد غراشو سر من میزنه تهشم بهش میگه جمع کن خودتو چقد گشنه توجهی

lost in the thoughts....

چون فقط بهش گفتم چندبار میپرسی؟!! چرا اینجورین شما اه

نه آخه یه جور رفتار میکنی انگار اون مشکل مغزی داره و تو چه آدم مهمی هستی ، گفتم که مشکل خودشه که انقد باهات صمیمی شده که تو فکر کنی خبریه و بهش بگی اعصابمو خرد میکنی باید عین بقیه وایت خواهر شوهر بازی درمیآورد دهنت رو سرویس میکرد

22 سالشه باهاش صمیمی نیست

برخلاف نظر بعضی کاربرا شما خیلی قلب مهربونی دارین

که اینقدر به شما وابسته شده

چون شما هم حق دارین زندگی خودتو نو داشته باشین چیه زندگی خودتون بریینولی سعی کنین به مرور زمان رفت وامدشو کم کنین

که دل اونم نشکنه.به خواهر بزرگترش بگین بیشتر بهش توجه کنه.بچه ها تو این سن خیلی روحیه ی حساسی دارن

خیلی راحت گول جنس مخالف رو میخورن.کوچکترین کمبود از طرف خانواده باعث جذب رفیق ناباب وجتس مخالف میشه.

مشخصه این طفلک حتی برادرها هم بهش توجه نمیکنن

خیلی تنهاست

نه آخه یه جور رفتار میکنی انگار اون مشکل مغزی داره و تو چه آدم مهمی هستی ، گفتم که مشکل خودشه که انق ...

مریض بدبخت معلومه که پر از عقده ای دنبال عقده گشایی هستی کسی تو رو ادم حساب نمیکنه مشخصه دیگه

lost in the thoughts....

برخلاف نظر بعضی کاربرا شما خیلی قلب مهربونی دارینکه اینقدر به شما وابسته شدهچون شما هم حق دارین زندگ ...

اخه برخلاف اینیکی اون یکی خاهرشوهرم خیلی سلیطه اس اینارو بهش بگم یه جنجال راه میندازه دعوا و بحث و ناراحتی پیش میاد

نمیدونم چیکار کنم مادرشوهزمم که از خداشه این خونه نباشه

lost in the thoughts....

زندگیمو مختل کرده اخهمنم فکر نمیکردم گریش دربیاد فقط بهش گفتم چندبار میپرسی ولی بازم عذاب وجدان دارم ...

پس اگ اذیت میشی بی محلی کن ک نیاد پیشت بالاخره تو حق داری با هر نمیخوای ارتباط نداشته باشی