2777
2789
عنوان

اشک خاهرشوهرمو در اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 108 پست
قلبت سیاهه دیگه اون نوجوونه انقدم ساده و احمقه نمیدونه زنداداش نمیشه نه دوست نه خواهر باهات احساس ص ...

با جه ذوقی واسش حرف میزنه تهش میاد میگه چرت و پرت میگه،

موهاش بد شده بهش نمیومد

کاربری دست سه نفره،

والا من افسردگی و ضعف اعصاب دارم

همیشه خودم رو در برابر دیگران کنترل کردم

شده اون فشار عصبی رو با زدن خودم تخلیه کردم اما سر دیگران خالیش نکردم

از دل شکستن وحشت دارم

رفتار شما خیلی زشت بوده

بچه س با شما احساس صمیمیت کرده و شما هم اینجوری جوابشو دادی

خوبه از دلش در بیاری

کاش یکی بهش بگه که رابطه ش رو با شما سرد کنه

تا اینجوری سرخورده نشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیز نگفتی من بهت حق میدم ولی اونم شما رو دوست داره بهش محبت کن

من حس میکنم زیادی باهاش صنیمی شدم اخه من خودمم کار دارم زندگی دارم همش میاد خونمون نمیزاره کارامو انجام بدم

lost in the thoughts....

بهم میچسبه باهام خیلی احساس صمیمیت میکنه بعضی وقتا حس میکنم مشکل روحی روانی داره کمبود توجه داره لنگ ...

چرا خب منم بدم میاد ولی بچس دوست داره نباید میزدی تو ذوقش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
من حس میکنم زیادی باهاش صنیمی شدم اخه من خودمم کار دارم زندگی دارم همش میاد خونمون نمیزاره کارامو ان ...

درو باز نکن یا به شوهرت بگو

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
والا من افسردگی و ضعف اعصاب دارم همیشه خودم رو در برابر دیگران کنترل کردم شده اون فشار عصبی رو با زد ...

میگم چندبااار پرسید چندبار هی میپرسید موهام خوب شده نگاه کن بگو موهام خوبه؟؟؟ وای چرا اینجوری میکنین شما مکه من ادم نیستم

lost in the thoughts....

با جه ذوقی واسش حرف میزنه تهش میاد میگه چرت و پرت میگه،موهاش بد شده بهش نمیومد

تا حالا آدم رو مخ کنارت نبوده

من به همکار داشتم با چهل سال سن اینجوری مثل خواهر شوهر اسی بود ربطی به سن نداره بعضی ها مهر طلب هستن و باعث اذیت بقیه میشن

میتونسته مهربانانه تر بگه اون نوجوونه و حساس

تازه میگه کمبود محبت داره و مشکل روانی هی میاد پیشم،

این آدم لیاقتش تنهایی، هرچند با این رفتار و اخلاقش کسی هم واسش نمیمونه 😐

کاربری دست سه نفره،

معلومه که خیلی دوست داره و خیلی قبولت داره دلش خواسته تاییدش کنی و ازت توقع اینجور برخوردو نداشته بنظرم هم توقع اون بیجاست و باید یاد بگیره زیادی از بقیه توقع نداشته باشه (به هرحال آدم گاهی بی حوصلس و شاید از چیزی خوشش نیاد و ممکنه نخواد الکی تعریف و تمجیدو تایید کنه ...)هم شما یاد بگیری یکم خشمت رو کنترل کنی و زود از کوره در نری و حرفتو مهربانانه تر بزنی الآنم براش با آرامش توضیح بده که حوصله نداشتی برای خودت هم ممکنه پیش بیاد

با جه ذوقی واسش حرف میزنه تهش میاد میگه چرت و پرت میگه،موهاش بد شده بهش نمیومد

دقیقا میگم قلبش سیاهه و حسود اون دختر چقد سادس که با زنداداش احساس صمیمیت میکنه هنوز متوجه نشده از زندایی زنداداش و زن عمو صمیمیتی حاصل نمیشه

میتونسته مهربانانه تر بگه اون نوجوونه و حساس

پس ارامش روان من چی بخدا اعصابم خیلی بهم ریخت ینفر هی دم گوشتون یچیزو تکرار کنه اعصابتون خورد نمیشه

lost in the thoughts....